Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια!… …κι o Μητσοτάκης μικρός δεν είναι !!!

…του Παναγιώτη Τραϊανού*    

 

Τι μάθαμε απ’ αυτόν στο πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ; …Μας ανακοίνωσε επισήμως ότι: «πρέπει να υποχωρήσουμε στις εθνικές μας «απαιτήσεις» στο Αιγαίο, γιατί ΕΙΜΑΣΤΕ σε ΠΟΛΕΜΟ με τη Ρωσία» …και άρα δεν μας συμφέρει ν’ ανοίξουμε και δεύτερο «μέτωπο»! Μέχρι τώρα ούτε το ένα ξέραμε ούτε το άλλο! …Τώρα ξέρουμε ότι απειλούμαστε από δύο «μέτωπα»! …Στο μέτωπο της Ουκρανίας και της Τουρκίας …Όπως με τον παππού του Ελευθέριο Βενιζέλο παραμονές τής Μικρασιατικής Καταστροφής.

Επίσης, μας ανακοίνωσε ότι θα συνεχιστούν και στο μέλλον οι ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ, γιατί αυτό είναι αποτέλεσμα της δήθεν «κλιματικής αλλαγής», που, για ν’ αντιμετωπιστεί «απαιτεί» ανεμογεννήτριες! …Η «κλιματική αλλαγή», την οποία πρεσβεύουν διεθνώς τα αφεντικά τού Μητσοτάκη …και ο Μητσοτάκης είναι στην Ελλάδα ο τοπικός τους αντιπρόσωπος …Ο αντιπρόσωπος της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης! …Την Ενιαία Διακυβέρνηση, την οποία «έχουμε ανάγκη ως ανθρωπότητα»! Από ποιον είχαμε ακούσει ξανά αυτήν την «ανάγκη», την οποία —εμείς, που την είχαμε— αγνοούσαμε; …Από τον προκάτοχό του, τον GAP …Τον εγγονό τού γέρου Παπανδρέου.

Έπρεπε να πάει στις ΗΠΑ λοιπόν ο τρελός γιος τού Αποστάτη, για να μας αποκαλύψει ότι ανήκει στην ΑΠΟΛΥΤΩΣ ίδια σφαίρα συμφερόντων με τον Εβραίο Γιωργάκη Παπανδρέου των Μνημονίων …Να μας αποκαλύψει όμως πάνω από όλα το αυτονόητο …Να μας αποκαλύψει ότι: εμείς φταίμε που ένας τέτοιος άνθρωπος μας κυβερνά! …Εμείς φταίμε που ένας τέτοιος κόπρος των ξένων ιμπεριαλισμών απειλεί τον Ελληνισμό με πλήρη αφανισμό! …Εμείς φταίμε ξανά, γιατί δεν μάθαμε από το «πάθημά» μας με τον Γιωργάκη και «ψωνίσαμε» ξανά από τα ίδια «καλάθια» των ΗΠΑ!

Τώρα μας κυβερνά ο δήθεν Πρωθυπουργός τού δήθεν 41% …O ψυχοπαθής Πρωθυπουργός τού Κολεγίου Αθηνών και συμμαθητής του ηλίθιου GAP! …Αυτοί είναι που μας «βύθισαν» στα Μνημόνια και τώρα λεηλατούν τα πάντα! …Ένας τρελός κι ένας ηλίθιος κατέστρεψαν τη Δεξιά και την Αριστερά στην Ελλάδα!

Τώρα, με την εξέλιξη Κασσελάκη, όλα ανήκουν πλέον στο ίδιο «μαγαζί»! …του Κολεγίου Αθηνών! …Στο «μαγαζί» που ίδρυσε ο Ελευθέριος Βενιζέλος και ο Γέρος Παπανδρέου!

Η ιστορία για άλλη μία φορά κάνει «πλάκα» σ’ αυτούς που δεν τη μελετούν! Ο Ελληνισμός εάν δεν «ξυπνήσει», θα «ματώσει» ΞΑΝΑ …και αυτήν τη φορά δεν είναι σίγουρο ότι θα επιβιώσει από την «αιμορραγία»!

.

loading...