Μεντβέντεφ: Το μόνο που χρειάζεται ο πονεμένος ουκρανικός λαός είναι να παραδοθεί…

Νέο σχόλιο για τα δισ. δολάρια και τους αμέτρητους τόνους στρατιωτικού υλικού που συνεχίζεται να στέλνει η Δύση στην Ουκρανία έκανε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.
Ακολουθεί το μήνυμά του:

«Ο φωτισμένος κόσμος για άλλη μια φορά ανατρίχιασε όταν έμαθε για τη διάθεση δεκάδων ανούσιων δισεκατομμυρίων δολαρίων στη χώρα 404.

Καμικάζι σε καμμένα δυτικά τανκς δεν θα δουν αυτά τα χρήματα. Δεν θα δουν τίποτα παρά μόνο θάνατο. Αλλά αυτά είναι πολύ σημαντικά χρήματα για τη γεροντοκρατική ελίτ από το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ και τους υπηρέτες του στην ΕΕ. Άλλωστε, ο μύθος της «μεγάλης αντεπίθεσης» υποστηρίζει τον μύθο της «οικονομίας του μεγάλου δολαρίου».

Ο πονεμένος λαός στα χαρακώματα μιας διαιρεμένης χώρας χρειάζεται πραγματικά μόνο να παραδοθεί, κάτι που ίσως θα άνοιγε το δρόμο προς την ειρήνη.

Αλλά ούτε η Ουάσιγκτον ούτε το Κίεβο θέλουν ειρήνη. Η Αμερική θέλει αδιαίρετη εξουσία και για χάρη της δεν γλυτώνει το ματωμένο Ουκρανικό λίπος.

Επομένως, το συσκευαστήριο κρεάτων της αντεπίθεσης λειτουργεί ασταμάτητα σήμερα, στέλνοντας χιλιάδες άτυχους ανθρώπους σε σφαγή. Αλλά το έργο του δεν θα βοηθά πλέον το καθεστώς του Κιέβου, το οποίο έχει εισέλθει στο στάδιο της μεταθανάτιας παρακμής. Το πτώμα του δεν μπορεί να γαλβανιστεί».

loading...