ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ!

Η “ΑΝΑΤΟΜΙΑ” ΤΩΝ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΥΑΛΩΝ…

Γράφει ο Joachim Bartoll

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Αυτό θα είναι λίγο απλοποιημένο, επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να χωνέψουν 50 σελίδες για ένα μόνο θέμα. Έτσι, για να χωρέσει σε δύο περίπου σελίδες, πρέπει να είναι κατευθείαν στο θέμα.

Σημειώστε ότι εργάστηκα μέσα στο “τσίρκο των μέσων ενημέρωσης” κατά την περίοδο 1997-2012 – ως αρχισυντάκτης, ως συγγραφέας και ανεξάρτητος δημοσιογράφος – όλα αυτοδίδακτος και από καθαρή φιλοδοξία – και με ξεγέλασαν και εμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πρώτον, πρώτα απ’ όλα. Και αυτό ισχύει για τον αθλητισμό, τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας (τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, μουσική κ.λπ.), τις ειδήσεις και οτιδήποτε χρησιμοποιείται για να σας προγραμματίσει και να σας αποσπάσει την προσοχή.

Επαναλάβετε μετά από μένα. Δεν χρειάζεται να βγάλουν κέρδος! Όλα ελέγχονται από τις 13 γραμμές αίματος και τον αφάνταστο πλούτο τους, τις μυστικές τους εταιρείες, τις τράπεζες και τις βιομηχανίες πολλών δισεκατομμυρίων. Έχουν πρόσβαση σε ό,τι θέλουν και χρειάζονται. Και θέλουν να γίνουν Θεοί, να ελέγχουν τα πάντα που συμβαίνουν σε αυτόν τον κόσμο, να γράψουν την ιστορία “μας” στο όνομα και την εικόνα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...