Μακαριστός Αυγουστίνος Καντιώτης προφητεία | Όταν ιερείς και επίσκοποι αρχίσουν να κηρύττουν άλλο Ευαγγέλιο τότε…

Μακαριστός Επίσκοπος Αυγουστίνος Καντιώτης
 
Όταν αρχίσει ο μεγάλος διωγμός των Χριστιανών, και οι ιερείς και επίσκοποι αρχίσουν να κηρύττουν άλλο Ευαγγέλιο, τότε εσύ μη φοβηθείς, μείνε στον Χριστό και θα νικήσεις!
 
ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΡΝΗΘΟΥΝΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΕΣΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΜΗ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥ Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ
Γέρος πλέον επίσκοπος που βρίσκομαι στο τέλος της επίγειας ζωής μου, ύστερα από πολύπλακτον και περιπετειώδη βίον 40 ετών στην Πατρίδα σας συνιστώ παιδιά.
Αν έρθει εποχή που θα ακούσωμε και εμείς όχι στο θέατρο, αλλά στην πραγματικότητα διωγμός και ακουστεί η λέξη διωγμός εναντίον των πιστών χριστιανών, μη φοβηθείτε, μη δειλιάσετε.
Εγώ μεν δεν θα ζώ πλέον, θα βρίσκομαι υπό τον τάφο, αλλά εσείς την φωνήν της Νικομηδείας, την φωνή των μαρτύρων, θ ακούσετε να φωνάζουν, απ άκρου εις άκρου διωγμός, και οι Εκκλησίες και οι Ιερείς και οι Επίσκοποι θα εξαλείψουν το Ευαγγέλιο για να κηρυχθεί νέον ευαγγέλιο.
Και ότι γίνεται στην Αλβανία και ότι γίνεται σε χώρες μακριά, θα γίνει και στην Ελλάδα, προφητεύω.
Αλλά ένα πράγμα να ξέρετε πολύ καλά, ότι δεν θα νικήσουν οι άθεοι, αλλά οι πιστοί.
Εσείς παιδιά μου όσα λίγα και αν μείνετε με τον Χριστό, μη φοβηθείτε, θα νικήσετε.
Και αν ακόμα παιδί μου, παιδί μου του κατηχητικού σχολείου, παιδί της Μικράς Ασίας, του Πόντου και της Μακεδονίας και αν σ αρνηθεί η μάνα σου και ο πατέρας σου και μείνεις ένας μέσα στην Πτολεμαΐδα και αν όλη η κοινωνία γονατίσει μπροστά στον διάβολο, εσύ μην γονατίσεις, να τον πολεμήσεις και συ ο ένας θα νικήσεις.
πηγή
Απόσπασμα ομιλίας του Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου σε μαθητές και μαθήτριες των Κατηχητικών Σχολείων Πτολεμαΐδος 1978
Σχόλιο
Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην πραγματοποίηση της προφητείας του μακαριστού πατρός Αυγουστίνου.
Ήδη βλέπουμε ιερείς και επισκόπους να διώκουν τον Εσταυρωμένο πίσω από την Αγία Τράπεζα και στην θέση του στήνουν θρόνους.
Αυτά είναι σημεία των καιρών
Πηγη


loading...