GEWKWN: ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΖΕΣΤΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΑΙΩΝΩΝ !

 

Μερικές φορές ο Γέροντας μου έλεγε να μην δημοσιεύω ολόκληρα τα Μηνύματα διότι δεν ήταν η ώρα τους, τώρα όμως που έχει σταματήσει να μας δίνει ΝΕΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, μου έχει πει, ότι μηνύματά που δεν δημοσιεύτηκαν ολόκληρα, να τα στείλω τώρα έστω και αν δεν είναι ΝΕΑ.

 

1. Στις 30/6/2023 δημοσίευσα ένα Μήνυμα – προειδοποίηση του Γέροντα : ‘’ Ακούστε παιδιά μου, εσείς θα πάτε διακοπές, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, θα πάτε να χαλαρώσετε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΤΕ, θα πάτε για να νοιώσετε καλά, εκείνη την ώρα όμως ΔΕΝ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΤΑΙ ΚΑΛΑ . Θα δείτε πως είναι ένας Σεισμός, ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ, πως είναι να σείεται η Γη αλλά να σείονται και τα βουνά και μετα γίνονται κατολισθήσεις και με τις κατολισθήσεις κλείνουν κάποιοι δρόμοι …….. ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ Ο ΘΕΟΣ. Όσο για τον Βορρά παιδιά μου θα πέσει ! Και όταν θα πέσει ο Βορράς και όταν έρθει προς τον ΝΟΤΟ, ΕΚΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ’’

Αυτό που δεν δημοσιεύτηκε τότε : παιδιά μου ίσως χρειαστεί να διακόψετε τις διακοπές σας και να επιστρέψετε πίσω

 

2. Στις 12/2020 δημοσίευσα ένα Μήνυμα – προειδοποίηση του Γέροντα : το κτύπημα από τους τούρκους θα γίνει μετά από μια σοβαρή προβοκάτσια η οποία όμως είναι από όλες τις πλευρές συμφωνημένη, για να μας οδηγήσουν στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης….. ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ( αν πάμε)

Αυτό που δεν δημοσιεύτηκε τότε : ‘’ παιδιά μου, πριν να πανε στην Χαγη, κατι σοβαρό θα συμβεί, πιθανόν αυτό που θα τους χαλάσει τις συμφωνίες ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ, πριν από αυτό, δεν γνωρίζω τον χρόνο, ο Σουλτάνος θα προδώσει τον Πούτιν, τον μεγαλύτερο σύμμαχο που εχει. Αυτό θα οδηγήσει κάποια στιγμή την Τουρκία μετα από πιέσεις του ΝΑΤΟ να κλείσει τα ΣΤΕΝΑ για τους Ρώσους εγκλωβίζοντας την Ρωσία στην Μαύρη Θάλασσα. Κατι θα συμβεί στην Βαλτική Θάλασσά και τότε η Ρωσική Αρκούδα εξαγριωμένη θα τα ισοπεδώσει όλα.

 

3. Στις 5 Μαρ 2023 δημοσίευσα ένα Μήνυμα – προειδοποίηση του Γέροντα : ‘’Παιδιά μου θα έχουμε ένα ΦΟΒΕΡΟ φαινόμενο στην Ιταλία, η Ιταλία θα ζήσει, πιθανόν αυτό το καλοκαίρι, το πιο χειρότερο καλοκαίρι που έχει ζήσει από τον καιρό των σταυροφόρων!!! ακόμα και τα χελιδόνια δεν θα θέλουν να επιστρέψουν στην Ιταλία το χρονικό αυτό διάστημα, η ξηρασία αυτή η παρατεταμένη της Ιταλίας που δεν γνωρίζω τον χρόνο διότι μόνον ο κύριος τον γνωρίζει, Ο Ουράνιος Πατέρας, αυτή η φοβερή ξηρασία θα φέρει φοβερούς ΣΕΙΣΜΟΥΣ στην Ιταλία θα ξεσπάσει η Αίτνα η και ο Βεζούβιος’’

Αυτό που δεν δημοσιεύτηκε τότε : Η ζέστη από την Ιταλία θα επηρεάσει και την Ελλάδα αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΖΕΣΤΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ! ΙΣΩΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥ 50 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ !!! μετα από αυτό, τον χρόνο δεν τον γνωρίζω, θα γίνει μια μεγάλη έκρηξη ( ίσως ηφαίστειο ; ) που θα επηρεάσει και τα παράλια της Ελλάδας. Η Ελλάδα παιδιά μου θα δεχτεί ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που θα προσπαθούν να σωθούν από τα Ηφαίστεια από σεισμούς από καταποντισμούς κλπ. και όταν όλα τελειώσουν θα επιστρέψουν στις πατρίδες τους , σε ότι έχει απομείνει από αυτές. Και θα πουν ‘’ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ‘’ ( ίσως θα δουν με τα μάτια τους ότι Ο ΧΡΙΣΤΟΣ προστάτευσε την ΕΛΛΑΔΑ.)

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ. Τα γεγονότα παιδιά μου θα είναι Η ΠΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ. Μετα από αυτό θα είστε όπως οι ασθενείς που σηκώνονται από το κρεβάτι ύστερα από μακροχρόνια ταλαιπωρία, θα είσαστε υγιείς, και τότε θα ευγνωμονείτε τον Ουράνιο Πατέρα, Τον Χριστό σας την Αγία Τριάδα, και αυτοί που θα έλθουν θα φύγουν γεμάτοι θεότητα, και γνώσεις μέσα στο πλήρωμα του χρόνου, ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΣ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ.

 

ΣΧΟΛΙΟ: ψάχνω να βρω και άλλα που δεν τα έχω δημοσιεύσει και θα επανέλθω σύντομα με αυτό το θέμα

loading...