Αποκάλυψη-σοκ στην Ιταλία: «Οι ασθενείς πέθαιναν από ιατρικά λάθη και απέδιδαν τους θανάτους στον Covid-19»!

Στο Ιταλικό κανάλι Rete4, διεξάγονται συνεχή ρεπορτάζ για την σκοτεινή περίοδο της πανδημίας και των αναγκαστικών εμβολιασμών και παρουσιάζονται πολλές μαρτυρίες από ανθρώπους που είδαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα να πεθαίνουν στα νοσοκομεία από «αναποτελεσματικές και επιζήμιες θεραπείες» και μετά να χαρακτηρίζονται ως «θάνατοι από Covid»!

Θάνατοι μεταξύ των οποίων και η εξαναγκαστική οξυγόνωση, η πιθανή αιτία των πνευμονιών που στοίχισαν τις ζωές πολλών ασθενών.

Στην Ιταλία τουλάχιστον, υπάρχει μία σχετική προσπάθεια να διερευνηθούν τα ζητήματα αυτά από τους δημοσιογράφους. Εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει κανένα ερευνητικό ρεπορτάζ ως προς τις πιθανές παρενέργειες από τους μαζικούς εμβολιασμούς η ως προς τις συνθήκες θανάτου χιλιάδων ανθρώπων στα νοσοκομεία.

Να σημειωθεί ότι ο Ιταλός δημοσιογράφος, Μάριο Τζορντάνο, προχώρησε πρόσφατα σε νέες αποκαλύψεις για τα μυστικά έγγραφα με τους εμβολιασμούς κατά Covid-19 κατά τη διάρκεια επεισοδίου της εκπομπής ‘Fuori dal coro’, στο Rete4!

Όπως αναφέρεται μάλιστα η Pfizer φέρεται να χρημάτιζε νοσοκομεία και γιατρούς!

Η AIFA (ιταλικός ΕΟΦ) γράφει δε στα εσωτερικά της έγγραφα ότι: «Το θέμα είναι σημαντικό».

Το ρεπορτάζ ξεκινά από τον Ιανουάριο του 2022, όταν η κυβέρνηση Ντράγκι επέβαλε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους άνω των 50 ετών και οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.
Ο δημοσιογράφος δείχνει λοιπόν ένα αποκλειστικό έγγραφο της Ιταλικής Υπηρεσίας Φαρμάκων:

“Υπάρχουν αναφορές για ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τον εμβολιασμό σε άτομα που έχουν ήδη αναρρώσει από τον Covid-19».

Το έγγραφο χρονολογείται από τις 15 Ιανουαρίου 2021 όταν και ξεκίνησε η εκστρατεία εμβολιασμού, με αρκετούς ανθρώπους να εμβολιάζονται ενώ είχαν ήδη νοσήσει και ισχυρίζονται πως είχαν ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Άλλο σοκαριστικό ρεπορτάζ πάλι στην Ιταλία είχε αποκαλύψει τα απόρρητα έγγραφα για τα εμβόλια κατά του Covid-19 και παρουσιάστηκε επίσης στο εθνικής εμβέλειας κανάλι Rete 4 όπου αναφέρονταν ότι ο γενικός διευθυντής της AIFA (ο ιταλικός ΕΟΦ), Νίκολα Μαγκρίνι, σταμάτησε τις έρευνες για τον θάνατο του στρατιωτικού Στέφανο Πατερνό, ο οποίος πέθανε τον Μάρτιο του 2021 και άλλων 4 ατόμων, θάνατοι οι οποίοι έλαβαν χώρα μετά τον εμβολιασμό τους!

Στην γειτονική χώρα οι αποκαλύψεις για θανάτους και ανεπιθύμητες παρενέργειες ως αποτέλεσμα των αναγκαστικών μαζικών εμβολιασμών έχουν πάρει μορφή «χιονοστιβάδας» και καθημερινά δημοσιεύονται νέα φερόμενα αποδεικτικά στοιχεία, ειδικά για τις νεκροψίες που το ιταλικό κράτος και ειδικά η AIFA παρουσιάζονται να εμπόδισαν να υλοποιηθούν, αποκρύπτοντας έτσι τις όποιες παρενέργειες και θανάτους.
Σημειώνεται ότι το πρώην στέλεχος της Blackrock (Η BlackRock, Inc. είναι μια αμερικανική επενδυτική πολυεθνική εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη), Edward Dowd, αναφέρθηκε στην αύξηση των ξαφνικών θανάτων που παρατηρείται σε όλες τις δυτικές χώρες μετά την περίοδο των αναγκαστικών μαζικών εμβολιασμών και όπως αποκάλυψε η αύξηση αυτή αγγίζει το 36%!

Το ποσοστό είναι πρωτοφανές και προκύπτει από τα στοιχεία των ασφαλιστικών εταιρειών. Oι ασφαλιστικές εταιρείες λόγω του αντικειμένου της εργασίας τους έχουν τα πιο πλήρη ιατρικά αρχεία και έχουν πλήρη επίγνωση της κατάστασης που έχει προκύψει μετά την πανδημία και τους μαζικούς εμβολιασμούς.

 

loading...