ΜΙΚΙ ΓΟΥΙΛΙΣ:«Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ»

Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΜΙΚΙ ΓΟΥΙΛΙΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ «ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ»

 

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι η Αμερική και ο κόσμος ολόκληρος, βρίσκονται σε πόλεμο εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν είναι ένας συμβατικός πόλεμος – είναι ένας ψυχολογικός πόλεμος, δήλωσε ένας σκηνοθέτης που κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ που στρέφει την προσοχή των ανθρώπων σε αυτό το σημαντικό ζήτημα.

«Είναι ένας πόλεμος προπαγάνδας», δήλωσε ο Μίκι Γουίλις (Mikki Willis), σκηνοθέτης και δημιουργός της σειράς ταινιών «Plandemic». Το τρίτο μέρος, «Plandemic 3: The Great Awakening», κυκλοφόρησε τον Ιούνιο.

«Είναι ένας πόλεμος για να διχάσει τους ανθρώπους και να αποδυναμώσει τη δύναμη των συνεργατικών μας κοινοτήτων να κάνουν κάτι για αυτές τις νέες ιδεολογίες που επιβάλλονται στους Αμερικανούς», δήλωσε ο Γουίλις σε συνέντευξή του στο πρόγραμμα «American Thought Leaders» του EpochTV.

Η νέα ταινία δεν προβάλλει πολλά για την COVID-19 ή τα εμβόλια COVID, καθώς οι σκηνοθέτες έμειναν μακριά από αυτά τα θέματα, δήλωσε ο Γουίλις. Αντ’ αυτού, το ντοκιμαντέρ απεικονίζει «τι βοήθησαν όλες αυτές οι κρίσεις [που σχετίζονται με το COVID] να προωθηθεί».

Για να εξηγήσουν την άποψή τους, οι κινηματογραφιστές έκαναν μια σύγκριση με μερικές πολιτιστικές επαναστάσεις στην ιστορία -κυρίως με την Πολιτιστική Επανάσταση του Μάο Τσετούνγκ στην Κίνα- για να δείξουν ότι ο μόνος τρόπος για να μπορέσουν οι δικτάτορες του παρελθόντος να διαπράξουν φρικαλεότητες και γενοκτονίες ήταν να παρασύρουν τον λαό σε ένα «υπνωτικό ξόρκι», ώστε να χρησιμοποιήσουν τη δύναμή του για να κάνουν κακό, δήλωσε ο Γουίλις.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ       

loading...