ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ!

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής
Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας με τη ΝΙΚΗ
Αγαπητές μου Φίλες! και Αγαπητοί μου Φίλοι!
Είμαι Μαθηματικός και είμαι Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας, με τη ΝΙΚΗ και σας λέω ότι : Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ είναι η ΝΙΚΗ!.
Ως Μαθηματικός, σας λέω ότι ισχύει το εξής : Στις εκλογές, τα ποσοστά των κομμάτων τα μετράμε επί του συνόλου αυτών
που πήγαν και ψήφισαν!.
Τα δε κοινοβουλευτικά κόμματα (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΜΕΡΑ 25) σε σχέση με τα μη κοινοβουλευτικά κόμματα, έχουν πάνω κάτω τη δική τους εκλογική πελατεία!.
Στα δε μη κοινοβουλευτικά κόμματα η εκλογική τους πελατεία είναι πολλή χαμηλή (εκτός μερικών εξαιρέσεων).
Εάν εσείς που σκέπτεστε να μην ψηφίσετε σε αυτές τις εκλογές (γιατί έχετε σιχαθεί ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ), φτάσετε π.χ σε ποσοστό ίσο με το 99% του εκλογικού σώματος, με το 1% του εκλογικού σώματος, το πρώτο κόμμα, που θα πάρει π.χ το 48% του 1%, θα σχηματίσει Κυβέρνηση, όπως ορίζει ο εκλογικός νόμος,, τον οποίο έχουν ψηφίσει τα συστημικά κόμματα!.
Έτσι, Φίλοι μου, εσείς που σκέπτεστε να απέχετε απ’ αυτές τις εκλογές (και με αποχή 99%) θα κυβερνήσουν αυτά τα διεφθαρμένα κόμματα, που τόσα κακά μας έχουν προκαλέσει, όλα αυτά τα χρόνια που κυβέρνησαν!
Η έξυπνη λύση, Φίλοι μου,, είναι μια και μόνο μια!
Για να τιμωρήσετε αυτό το Πολιτικό διεφθαρμένο Σύστημα, ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΨΗΦΊΣΕΤΕ (αποχή 0%) και να ΨΗΦΙΣΕΤΕ μόνο τα μη κοινοβουλευτικά κόμματα!
Εγώ, Φίλοι μου, σας προτείνω να επιλέξετε τη ΝΙΚΗ, που είναι ένα μη αρχηγικό κόμμα (έχει συλλογική ηγεσία) και έχει σημείο αναφοράς Τον Θεάνθρωπο Χριστό μας και τον Άνθρωπο!
Οι δε θέσεις της ΝΙΚΗΣ, πάνω στην Οικονομία. στο Μεταναστευτικό, στο Δημογραφικό και στην πάταξη της Κομματοκρατίας είναι τόσο Πατριωτικές και τόσο καινοτόμες, που όποιος τις διαβάσει (μπείτε στο Sait της ΝΙΚΗΣ : nikh.gr), θα αγκαλιάσει τη ΝΙΚΗ και θα τρέξει… να την ψηφίσει!
Και αν και πάλι μερικοί από σας, συμπαθούν ένα άλλο μη κοινοβουλευτικό κόμμα να πάνε να το ψηφίσουν!.
ΟΧΙ λοιπόν αποχή!. Και ΟΧΙ ψήφος στα κοινοβουλευτικά κόμματα!.
Με αυτό το τρόπο, εσείς που σκέπτεστε να μην ψηφίσετε, αποφασίσετε ΟΛΟΙ να έλθετε να ψηφίσετε και να ψηφίσετε ΟΛΟΙ μη κοινοβουλευτικά κόμματα θα συμβούν τρία σημαντικά πράγματα :
1) Τα μη κοινοβουλευτικά κόμματα, θα αυξήσουν τη ισχνή εκλογική τους πελατεία, άρα θα αυξήσουν τα ποσοστά τους!
2) Τα κοινοβουλευτικά κόμματα θα διατηρήσουν πάνω κάτω τη εκλογική τους πελατεία, αλλά επειδή εσείς στις 21 του Μάη θα έλθετε ΟΛΟΙ να ψηφίσετε και θα ψηφίσετε μη κοινοβουλευτικά κόμματα, θα μείνει ίδια η εκλογική πελατεία των κοινοβουλευτικών κομμάτων και θα αυξηθεί πολύ το σύνολο των ψηφισάντων (λόγω της μηδενικής αποχής), τα ποσοστά των κοινοβουλευτικών κομμάτων, ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ αισθητά!
3) Και επειδή σε αυτές οι εκλογές, θα ισχύσει το σύστημα της απλής αναλογικής, κάποια από τα μη κοινοβουλευτικά κόμματα μπορεί να περάσουν το ποσοστό του 3%, να μπουν στη Βουλή και να διαδραματίσουν ένα σωτήριο ρόλο για τον τόπο μας, για την ευλογημένη χώρα μας!.
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ
Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας με τη ΝΙΚΗ

loading...