GEWKWN – Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ !!!

 

 

Η κρυμμένη και εξαφανισμένη Ιστορία των Ελλήνων και όλης της ανθρωπότητας θα ξαναγραφεί από την αρχή από τον Βασιλιά Ιωάννη κατ΄εντολή Θεού και η ώρα αυτή ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ

Γέροντας των Αγράφων, π. Παναγιώτης Τσιώλης :

Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΓΕΙΤΑΙ…..ΤΩΡΑ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ, ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΕΑ……που θα βγάλει την Ελλάδα από το βούρκο της αμετανοησίας και θα επιφέρει την πολυπόθητη ενότητα, που εξασφαλίζει η μετάνοια.

Ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, το άγιο αυτό παλικάρι δεν ήταν κατακτητής αλλά εκπολίτισε τους λαούς. Τους γνώρισε το μεγαλείο της ελληνικής γλώσσας, ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ, ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ.

Τους έφερε τον πολιτισμό. Και ξέρετε γιατί τον πήρε κοντά του ο Χριστός μας, στο άνθος της ηλικίας του; Γιατί ήθελε να τον κρατήσει αμόλυντο, καθαρό. Να τον προφυλάξει από τις κακοτοπιές και τις βαβυλώνιες ακολασίες. Άλλωστε είχε ολοκληρώσει το έργο που του είχε αναθέσει ο Θεός. Όταν ο Θεός επιτρέψει και φανερωθεί ο τάφος του βασιλιά Αλέξανδρου, τότε θα δείτε θα ευωδιάσει όλος ο τόπος. Και αυτό είναι σημάδι αγιότητας.

– Την μεγάλη ευλογία που λάβαμε την οφείλουμε στο άγιο παλικάρι και βασιλιά μας, στο καμάρι της Μακεδονίας και της Ελλάδας, τον Μέγα Αλέξανδρο. Δεν ήταν μόνο βασιλιάς, αλλά ήταν και ταπεινός και παράδειγμα ευσεβείας. Ήταν κόσμημα αρετής. Αυτός όργωσε το χωραφάκι, πάνω στο οποίο έριξε τους σπόρους της σωτηρίας ο Χριστός μας. Ο δάσκαλός του τον είχε εμποτίσει με όλες αυτές τις ωραίες διδασκαλίες που σου ανοίγουν τον δρόμο προς τον Θεό. Δοχείο της χάριτος ήταν και ακόμη είναι ο βασιλιάς μας Αλέξανδρος.

– Στην Ελλάδα βρίσκεται θαμμένος ο βασιλιάς Αλέξανδρος. Και ο τάφος του θα αποκαλυφθεί όταν οι Έλληνες καταφέρουν και λύσουν τα δεσμά της δουλείας. Γιατί σήμερα είμαστε δεμένοι στην κολοκύθα του Διαβόλου, βουτηγμένοι στα πάθη και στην αμαρτία.

-ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ….

ΣΧΟΛΙΟ: Ὁ Ἅγιος Πορφύριος ἀποκαλύπτει τὸν τόπο ὅπου βρίσκεται ὁ τάφος τοῦ Μεγάλου Ἀλεξάνδρου, «Μιά μέρα πού πήγαμε, μᾶς ἔλεγε ὁ Γέροντας ὅτι μέ τό χάρισμα πού εἶχε ἀπό μικρός, διέκρινε ἀπό πολύ μακριά νερά, ἅγια Λείψανα, ἀρχαίους Ναούς, ἀρχαίους τάφους. Ἀκόμα καί γιά τόν τάφο τοῦ Μεγάλου Ἀλεξάνδρου, μᾶς ἔλεγε ὅτι δέν εἶναι οὔτε στήν Αἴγυπτο οὔτε ἐκεῖ πού τόν ψάχνουν, ἀλλά εἶναι ἐδῶ στήν Ἑλλάδα κοντά στό ἀρχαῖο Δίον καί συγκεκριμένα στήν Κατερίνη στήν “Κονταριώτισσα”, δίπλα σ᾽ ἕνα παλιό ἐκκλησάκι τῆς Παναγίας»

Το Δίον είναι οικισμός του νομού Πιερίας με 1.554 κατοίκους και ανήκει στο Δήμο Δίου – Ολύμπου. Βρίσκεται σε υψόμετρο 30 μ., στα ερείπια του αρχαίου Δίου, 15 χιλιόμετρα νότια της Κατερίνης

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ‘’ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ξεκινά με Μέγα και καταλήγει στο όμικρον , ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ = Ο ΟΛΥΜΠΟΣ… ΜΕΓΑΣ =ΜΕΓΑΛΟΣ … Ο ΜΕΓΑΣ , ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ.’’

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2012 : ‘’ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.. Ε! ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ…………….ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ……..ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ’

O M. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΘΑΝΕ 33 χρονών !!!

Γέροντας των Αγράφων : ‘’Ο Μ. Αλέξανδρος είναι μπροστά και ηγείται των πνευματικών δυνάμεων που θα πάρουν την Πόλη. Την αγιότητα του Μ. Αλεξάνδρου την γνωρίζει ο Αντίδικος. Γι’ αυτό έχει εξαπολύσει όλα τα όργανά του τα επιχώρια και της αλλοδαπής και πότε τον συκοφαντούν , πότε ως φονιά, ως δολοφόνο κατακτητή. Για να αμαυρώσει τη μνήμη του και το έργο του κίνησε το Βατικανό για να ιδρύσει ένα ψευδεπίγραφο πολυπολιτισμικό κράτος και να το ονομάσει Μακεδονία. Αυτός είναι ο λόγος που ο Πάπας έτρεξε πρώτος να αναγνωρίσει το σλαβικό κρατίδιο, δίνοντας το σύνθημα και στους άλλους να πράξουν το ίδιο. Κοντοζυγώνει όμως η ημέρα που τα Σκόπια θα διαλυθούν, όσο κι αν θέλουν κάποιοι ψευτο-πολιτικοί μας και ξένοι να τα στηρίξουν… Πηγή: “ Ο Γέροντας των Αγράφων, π. Παναγιώτης Τσιώλης”, εκδ. Αγαθός Λόγος, Αθήνα 2022, σελ. 14-17 …..toromaiiko….. balsamopsyxhs.

Ο Άγιος Παΐσιος είχε μιλήσει και για τον Μέγα Αλέξανδρο, αποκαλύπτοντας κάτι συνταρακτικό. «Ως λαός, έχουμε μεγάλη ευθύνη απέναντι στο Θεό. Από τα αρχαία χρόνια ο Θεός μάς έδειξε ιδιαίτερη εύνοια. Ήταν στην πρόνοιά Του η δημιουργία του απέραντου κράτους του Μ. Αλεξάνδρου, ώστε να μεταδώσει τα φώτα του Ελληνικού Πολιτισμού στους βαρβάρους και, ειδικότερα, την ελληνική γλώσσα, για να διαδοθεί ευκολότερα, μέσω αυτής, το Ευαγγέλιο. Ο Μ. Αλέξανδρος δεν ήταν ειδωλολάτρης.’’

Ὁ ἅγιος Γρηγόριος ὁ Θεολόγος ἀναφέρει τὴν ὡραία ἐκείνη στιγμή, κατὰ τὴν ὁποία ὁ Ἀλέξανδρος μὲ μεγαλοψυχία χάρισε τὴ ζωὴ στὸν ἡττημένο βασιλιὰ τῶν Ἰνδῶν Πῶρο· καὶ προβαίνει στὴν ἐκπληκτική παρατήρηση: «Καὶ ἦν αὐτῷ ἡ περιουσία τοῦ θαρρεῖν τὸ φιλάνθρωπον» (=ἡ φιλανθρωπία ἦταν ἐκείνη ποὺ χάριζε στὸν Ἀλέξανδρο τὸ ἀπαράμιλλο καὶ ἀνεξάντλητο θάρρος του [P.G. 35, 565]).

Κι ὅταν μετὰ τὴν κατάληψη κάποιας πόλης ὁ Παρμενίων βλέποντάς τον σκεπτικὸ τοῦ συνέστησε νὰ μὴν τὴ λυπηθεῖ, μᾶς θυμίζει ὁ ἅγιος Γρηγόριος ὁ Θεολόγος πὼς ὁ Ἀλέξανδρος τοῦ ἀπάντησε: «Γνώρισμά σου, Παρμενίων, εἶναι ἡ ὠμότητα. Δικό μου ὅμως γνώρισμα εἶναι ἡ πραότητα καὶ ἡ ἐπιθυμία μου νὰ μὴ διατρέξει κίνδυνο ἡ νικημένη πολιτεία» («σοὶ μὲν γάρ ἐστιν ὠμότης, τὸ δὲ πρᾶον ἐμόν, φυγεῖν τε τὴν πόλιν τοὺς κινδύνους» [P.G. 37, 813]).

 

Ὁ ἅγιος Γρηγόριος ὁ Νύσσης γράφει πώς οἱ σοφοὶ θαυμάζουν τὸν βασιλιὰ τῶν Μακεδόνων πρωτίστως γιὰ τὸ ἀπόφθεγμά του: «Ὁ θησαυρός μου εἶναι οἱ φίλοι μου» («τὸν θησαυρὸν ἐν τοῖς φίλοις ἔχειν» [P.G. 46, 1037]).

Ὁ Ἅγιος Πορφύριος ἀποκαλύπτει τὸν τόπο ὅπου βρίσκεται ὁ τάφος τοῦ Μεγάλου Ἀλεξάνδρου, «Μιά μέρα πού πήγαμε, μᾶς ἔλεγε ὁ Γέροντας ὅτι μέ τό χάρισμα πού εἶχε ἀπό μικρός, διέκρινε ἀπό πολύ μακριά νερά, ἅγια Λείψανα, ἀρχαίους Ναούς, ἀρχαίους τάφους. Ἀκόμα καί γιά τόν τάφο τοῦ Μεγάλου Ἀλεξάνδρου, μᾶς ἔλεγε ὅτι δέν εἶναι οὔτε στήν Αἴγυπτο οὔτε ἐκεῖ πού τόν ψάχνουν, ἀλλά εἶναι ἐδῶ στήν Ἑλλάδα κοντά στό ἀρχαῖο Δίον καί συγκεκριμένα στήν Κατερίνη στήν “Κονταριώτισσα”, δίπλα σ᾽ ἕνα παλιό ἐκκλησάκι τῆς Παναγίας»

Κατ΄ εντολή Θεού ο Μέγας Αλέξανδρος, εκλεγμένος από κοιλίας μητρός, πήγε να προετοιμάσει τον δύστροπο και βυθισμένο στο σκότος κόσμο της Ανατολής, να δεχθεί μετέπειτα το Φως του Ευαγγελίου από τους Έλληνες Αποστόλους. Μετέδωσε πολιτισμό, Ελληνική γραμματεία, τέχνες, Ελληνική γλώσσα. Αυτή την γλώσσα θα μιλούσαν οι μετέπειτα Απόστολοι του Χριστού.

Οι εβραίοι ομως χάλκευσαν ψευδή γεγονότα που παρουσίασαν ως αληθή, και κάποιοι ύποπτοι τα αναπαρήγαγαν ξανά στα βιβλία τους. Οι προσκυνημένοι της παγκοσμιοποιήσεως, και της νέας τάξης πραγμάτων, επινόησαν έναν έξυπνο τρόπο για να βάλουν λόγια στο στόμα του Μ. Αλεξάνδρου, ώστε η προπαγάνδα τους να είναι αποτελεσματική, μιας και ο Θρυλικός στρατηλάτης -κατ΄αυτούς- δεν ήτο Έλλην πολίτης, αλλά πολίτης του κόσμου! Άγγελος Σακκέτος

Τουλάχιστον 350 χρόνια μετά τον θάνατο του Μ. Αλεξάνδρου κάποιος εβραίος ονόματι Yosseph ben Matatia «ανακάλυψε» ότι όχι μόνο είχε περάσει από την Ιερουσαλήμ αλλά είχε προσκυνήσει και τον αρχιερέα. Αυτό το δηλητήριο εισέδυσε ταχύτατα στα μυαλά των μοντέρνων πιθήκων της παγκοσμιοποίησης αφού μάλιστα φρόντισαν να το βάλουν και στα βιβλία των αναγνωστικών των σχολείων αφού είχαν προετοιμάσει δεκαετίες πριν το έδαφος με την κατάργηση των αρχαίων Ελληνικών.

Ὁ καθηγητής αρχαίας ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, E. J Bickerman στο έργο του «The Jews in the Greek age», σελ. 5, αναφερόμενος στο συγκεκριμένο περιστατικό το αποκαλεί ανόητη ιστορία (silly story) ……όλη ἡ ιστορία αυτής της επισκέψεως είναι πλασματική και εφευρέθηκε για να κολακεύσει την αυτοθεώρηση (self esteem) των Εβραίων……».

Ὁ μεγάλος Γερμανός ιστορικής Theodore Birt, στην σελ. 305 του κλασσικού έργου του ‘’Αλέξανδρος ὁ Μέγας και ὁ Παγκόσμιος Ελληνισμός’’ μας λέει :

‘’H Εβραϊκή φαντασία απησχολήθη ευχαρίστως με τον Αλέξανδρον, διαστρέφουσα όμως την ιστορίαν».T. Paterakis

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ‘’ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.. Ε! ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ…………….ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ….ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ‘’

loading...