«Χρησμός» Μεντβέντεφ: «Τότε η Ευρώπη θα στραφεί σε εμάς για βοήθεια»

Στη Ρωσία γνωρίζουν ότι αργά ή γρήγορα η Πολωνία θα μπει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στον πόλεμο.
«Οι αυτοκρατορικές παραισθήσεις σπρώχνουν την πολωνική κοινωνία στην άβυσσο των σοβαρών ιστορικών ρήξεων».

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, είπε ότι η δημιουργία ενός κοινού κράτους της Πολωνίας και της Ουκρανίας, η ιδέα της οποίας συζητείται από τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης, θα ήταν ακόμη και επωφελής για τη Ρωσία κατά κάποιο τρόπο:

«Θα αρχίσει να τρομοκρατεί τους γείτονές του με αβάσιμους ισχυρισμούς με δικαίωμα μνήμης. Έχοντας γευτεί αίμα, θα μετατραπεί σε λυσσασμένο σκυλί, που θα δαγκώνει τους πάντες στην Ευρώπη».

Ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας πιστεύει ότι μετά την απορρόφηση ουκρανικών εδαφών, η Βαρσοβία θα θέσει νέες απαιτήσεις και, τελικά, οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα στραφούν στη Ρωσία για βοήθεια.

«Το καταστροφικό αντίβαρο στο Βερολίνο και το Παρίσι ως ατμομηχανές της ολοκλήρωσης στην ΕΕ είναι σχεδόν έτοιμο.

Οι Γερμανοί και οι Γάλλοι ζορίζονται ήδη κυρίως λόγω των πολωνικών ορέξεων. Και η πατρότητα αυτού του σχεδίου από την Ουάσιγκτον, με στόχο την αποδυνάμωση του Παλαιού Κόσμου, είναι ορατή με γυμνό μάτι.

Οι αυξανόμενες ορέξεις της Βαρσοβίας θα αναγκάσουν τελικά τους γείτονές της να στραφούν στη Μόσχα για βοήθεια και να υπογράψουν μια νέα ευρωπαϊκή συνθήκη ασφάλειας για να περιορίσει την ανήσυχη Πολωνία.

Ένα πράγμα πρέπει να γίνει κατανοητό. Η Πολωνία -με ή χωρίς κομμάτια της Ουκρανίας- είναι ήδη μια απείρως εχθρική οντότητα για εμάς.

Η παρουσία των νεοναζί στον Πολωνικό Στρατό είναι δεδομένη. Και η ακρίβεια της χρήσης των (πυραύλων) «Sarmatians», «Caliber» και «Zircons» δεν επηρεάζεται».

loading...