ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (CBDC) ΚΑΙ Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΟΥ Π.O.Y. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

Η ΝΕΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΙΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΤΗΣ
ΒΙΝΤΕΟ
Γράφει ο Peter Koenig
Μετάφραση: Απολλόδωρος
“Είναι καιρός Εμείς, οι άνθρωποι, σε όλο τον κόσμο να αποκτήσουμε συνείδηση και να συνειδητοποιήσουμε τα δικτατορικά μέτρα που περιμένουν μόλις ένα μικρό κομμάτι του δρόμου για να εφαρμοστούν.
Τότε, το μεγαλύτερο μέρος της Μεγάλης Επανεκκίνησης/ Ατζέντας 2030 θα έχει επιτευχθεί. Μόλις συμβεί αυτό, θα είναι δύσκολο να ξεφύγουμε”.
Δύο είδη απόλυτων ελέγχων προετοιμάζονται για την εφαρμογή της Μεγάλης Επανεκκίνησης, γνωστής και ως Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ.
Ένας δυνητικά ζουρλομανδύας και απόλυτος έλεγχος από το προγραμματιζόμενο ψηφιακό νόμισμα της Κεντρικής Τράπεζας (CBDC) και μια παντοδύναμη τυραννία υγείας από τον ΠΟΥ, που παρακάμπτει τα εθνικά συνταγματικά δικαιώματα και την εθνική κυριαρχία όσον αφορά τα μέτρα υγείας.
Το πρώτο θα “διαχειρίζεται”, θα συντονίζεται και θα εποπτεύεται για την άψογη εφαρμογή του, από τη λεγόμενη Κεντρική Τράπεζα των Κεντρικών Τραπεζών, την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS)- το δεύτερο από τον οργανισμό ΠΟΥ που δημιούργησε το 1948 ο Rockefeller και ονομάζεται ψευδώς Οργανισμός του ΟΗΕ.
Ο προϋπολογισμός του αναδυόμενου τυράννου είναι κατά 80% φαρμακευτικός, Gates και κατά τα άλλα ιδιωτικά χρηματοδοτούμενος. Και οι δύο είναι εγκληματικές οργανώσεις.
Αυτά είναι σχέδια, που δεν έχουν ακόμη υλοποιηθεί. Αλλά ο κόσμος καλύτερα να είναι ενήμερος, έτσι ώστε Εμείς, ο Λαός, να μπορέσουμε να σταματήσουμε αυτή την τρομακτική επίθεση κατά της ανθρωπότητας εν τη γενέσει της.
Το CBDC μπορεί να έρθει σε εμάς, την ανθρωπότητα, μάλλον νωρίτερα παρά αργότερα. Το προγραμματιζόμενο CBDC είναι ένα όπλο μαζικής καταστροφής. Το όπλο αυτό σχεδιάζεται εδώ και δεκαετίες – και ταιριάζει απόλυτα στη Μεγαλύτερη Εικόνα της Μεγάλης Επανεκκίνησης/ Ατζέντα 2030.
loading...