ΜΟΛΙΣ ΤΟ 0,3% ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΌΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

– ΌΧΙ ΤΟ 97% ΌΠΩΣ ΨΕΥΔΩΣ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟHE

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: ΜΟΛΙΣ 96,7% ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΈΧΕΙ Η ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΜΥΘΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ!!!
Του Gregory Wrightstone,
Εκτελεστικού Διευθυντή του Συνασπισμού CO2
Mετάφραση: Απολλόδωρος
Πιθανότατα έχετε ακούσει ότι το 97% των επιστημόνων συμφωνεί ότι η κλιματική αλλαγή προκαλείται από τον άνθρωπο. Η συντριπτική πλειονότητα των επιστημόνων δεν έχει καμία άποψη για το αν η κλιματική αλλαγή οφείλεται στον άνθρωπο, γιατί είναι πέρα από τις σημερινές μας γνώσεις για να απαντήσουμε.
Μόνο το 0,3% των επιστημονικών εργασιών δηλώνουν ότι ο άνθρωπος είναι η αιτία της κλιματικής αλλαγής. Και όταν ερωτήθηκαν, μόνο το 18% των επιστημόνων πίστευε ότι ένα μεγάλο μέρος -ή το σύνολο- της πρόσθετης κλιματικής αλλαγής θα μπορούσε να αποτραπεί.
Δεν υπάρχει κανένα επιστημονικό στοιχείο ή μέθοδος που να μπορεί να προσδιορίσει πόσο μεγάλο μέρος της μεταβολής της θερμοκρασίας από το 1900 και μετά προκλήθηκε από τον άνθρωπο. Γνωρίζουμε ότι η θερμοκρασία έχει μεταβληθεί σε μεγάλο βαθμό κατά τη διάρκεια των χιλιετιών. Γνωρίζουμε επίσης ότι για σχεδόν όλο αυτό το χρονικό διάστημα, η υπερθέρμανση και η ψύξη του πλανήτη οφείλονταν αποκλειστικά σε φυσικές δυνάμεις.
“97% συναίνεση” – Ποια συναίνεση;
Πιθανόν να έχετε ακούσει ότι το 97% των επιστημόνων συμφωνεί για την ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή. Μπορεί επίσης να έχετε ακούσει ότι όσοι δεν πιστεύουν στο μάντρα της κλιματικής αποκάλυψης είναι “αρνητές της επιστήμης”. Η αλήθεια είναι ότι πολύ περισσότεροι από το 3% των επιστημόνων είναι επιφυλακτικοί απέναντι στη γραμμή του κόμματος για το κλίμα. Πολύ περισσότεροι.
loading...