Η ισχύς εν τη ενώσει!

Την πρώτη και μεγαλύτερη νίκη που κερδίζουν όσοι κυβερνούν και εξουσιάζουν τον κόσμο είναι ο διαχωρισμός του λαού σε μικρότερα κομμάτια μέσα από τον οποίο καταφέρνουν να μειώσουν τη δύναμή του και να επιτύχουν ευκολότερα τον έλεγχο, την υπακοή, την καταστολή της αντίδρασης και την καθοδήγησή του! Έτσι επιβλήθηκε η δεξιά, το κέντρο και η αριστερά και οι λοιποί διαχωρισμοί τους. Ισχύει πάντα το “διαίρει και βασίλευε”. Το να πιστεύουμε ότι όλοι θα γίνουν δεξιοί ή αριστεροί είναι μια ουτοπία. Εδώ είναι που ο ελληνικός λαός θα πρέπει να κάνει την υπέρβασή του και να ξεφύγει από το ιδεολογικό του εγώ και ενωμένος να παλέψει για την σωτηρία της πατρίδας του. Γι αυτό και ως “Εθνεγερσία” το κεντρικό μας σύνθημα είναι: “Δεν υπάρχει ΔΕΞΙΑ, δεν υπάρχει ΑΡΙΣΤΕΡΑ… Μόνο τα ΚΟΚΚΑΛΑ υπάρχουν των ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ!”

Οι εκλογές που έρχονται είναι οι σημαντικότερες στην νεότερη ιστορία της Ελλάδας. Η επόμενη μέρα ανεξαρτήτως του είδους της κυβέρνησης που θα προκύψει, θα είναι ακόμα πιο δύσκολη από την προηγούμενη! Οι εκβιασμοί, η καταπάτηση της ελευθερίας και το κυνηγητό των Ελλήνων πολιτών θα επιστρέψουν σε υπέρτατο βαθμό! Στον τομέα της οικονομίας θα επανέλθει το θέμα των μνημονίων γιατί οι Δανειστές θα σφίξουν και άλλο τα λουριά, μιας και έχουν αφήσει τον εκλεκτό τους (Μητσοτάκη) να σκορπά ασύδοτα τα δανεικά λεφτά διογκώνοντας το δημόσιο χρέος! Στα γεωπολιτικά θέματα έρχεται η «συμφωνία του Αιγαίου», και η άμεση εμπλοκή μας στην Ρωσονατοϊκή σύγκρουση με ότι αυτό συνεπάγεται για την πατρίδα μας! Ενώ στο θέμα της Κύπρου ο διεθνής παράγοντας θα επαναφέρει το Κυπριακό Θέμα για να κατοχυρώσει τα παράνομα δικαιώματά του στην Νήσο!

 

Ελλάδα θα υπάρχει όσο ακόμα θα υπάρχουν Έλληνες! Αυτό το γνωρίζουν και οι ξένοι δυνάστες γι’ αυτό με τα εγχώρια όργανά τους εφαρμόζουν μια ιδιότυπη γενοκτονία με την μείωση των γεννήσεων και την μεθοδική και σταδιακή αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού κυρίως με ισλαμιστές Ασιάτες!

 

Η απάντηση στο εγχώριο πολιτικό σύστημα εξουσίας, που η επόμενη μέρα θα το βρει πιο συνασπισμένο αφού είναι γνωστό ότι “κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει” κάτι που το είδαμε άλλωστε στο θέμα των lockdown και του υποχρεωτικού εμβολιασμού, είναι η ένωση των υγιών δημοκρατικών πατριωτικών δυνάμεων! Η “Εθνεγερσία” αντιλαμβανόμενη την κρισιμότητα της εποχής από την πρώτη στιγμή, έθεσε ως προτεραιότητα την ένωση του πατριωτικού, αντισυστημικού χώρου και συμμετείχε από την αρχή σε όλες τις προσπάθειες που έγιναν για την επίτευξή της!

 

Μετά από επίπονες και χρονοβόρες προσπάθειες μιας και κάποιοι σκόπιμα κωλυσιεργούσαν και υπέσκαπταν την ενωτική προσπάθεια, δημιουργήθηκε η “Δημοκρατική Πατριωτική ΕNOTHTA” στην οποία και συμμετέχουμε με όλες μας τις δυνάμεις!

 

Θεωρούμε ότι όποιος μείνει έξω απ’ αυτή την εκλογική μάχη με οποιαδήποτε πρόφαση θεωρείται λιποτάκτης! Όποιος σέβεται την ιστορία του έχει χρέος να επιστρατεύσει τον εαυτό του! Καθένας από το μετερίζι του μπορεί κάτι να συνεισφέρει!

 

Γραφείο Τύπου “Εθνεγερσίας”

 

loading...