Αν χάσουν τον πόλεμο στην Ουκρανία οι ΗΠΑ θα υποστούν οικονομικό Αρμαγεδώνα ενώ αν χάσουν οι Ρώσοι θα διαλυθεί το κράτος τους

Aποκάλυψη Αμερικανού δημοκρατικού πολιτικού τραντάζει το παγκόσμιο σύστημα-Είμαστε κοντά σε σύρραξη ΝΑΤΟ-Ρωσίας;

Υπάρχει περίπτωση “εισόδου” δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία τώρα που προελαύνουν οι Ρώσοι σε όλα τα μέτωπα;

Η ιδέα και μόνο ότι δυνάμεις της συμμαχίας προετοιμάζονται για το τρελό πραγματικά σενάριο εισόδου στο ουκρανικό έδαφος, προκαλεί πραγματικά ρίγη ανησυχίας σε όλη την παγκόσμια κοινότητα.

Αποκάλυψη Αμερικανού πολιτικού για σενάριο συμμετοχής του ΝΑΤΟ στο ουκρανικό έδαφος
“Η είσοδος των στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στο έδαφος της Ουκρανίας θα οδηγήσει σε Τρίτο παγκόσμιο πόλεμο”.

Αυτό δήλωσε στα κοινωνικά δίκτυα ο Αμερικανός Δημοκρατικός πολιτικός, υποψήφιος κυβερνήτης του Κεντάκι, Τζέφρι Γιανγκ. Προέτρεψε τους δυτικούς πολιτικούς να σκεφτούν προσεκτικά πριν κάνουν κάτι τέτοιο.

“Αυτό είναι τρέλα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην καταστροφή από τη Ρωσία οποιασδήποτε χώρας εισάγει εκεί στρατεύματα, και θα οδηγήσει σε έναν πυρηνικό πόλεμο που θα μπορούσε να καταστρέψει τους πάντες στη Γη», είπε ο Γιανγκ.

Νωρίτερα, ο πρώην Αμερικανός ηγέτης Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησε ότι ο κόσμος βρίσκεται στα πρόθυρα ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου και ότι η παγκόσμια σύγκρουση δεν ήταν ποτέ τόσο κοντά, αλλά το «διεφθαρμένο κατεστημένο της Ουάσιγκτον» υπό τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ευθύνεται για αυτό.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι το καθεστώς Μπάιντεν έχει καταθέσει μεγάλη προσπάθεια στην Ουκρανία σε τεράστια ποσά σε χρήμα αλλά και σε πολεμικό υλικό.

Η αμερικανική αμυντική βιομηχανία δουλεύει εδώ και καιρό αποκλειστικά με σκοπό τον πόλεμο στην Ουκρανία, αφού ο στρατός του Ζελένσκι καταναλώνει τεράστιες ποσότητες πυρομαχικών όλων των ειδών, ενώ οι αποθήκες των ΗΠΑ σε πολεμικό υλικό έχουν σχεδόν αδειάσει παραδίδοντας μεγάλες ποσότητες υλικού, για το οποίο μπορούσαν να πάρουν χρήματα.

Όλα αυτά οι Αμρικανοί τα κάνουν διότι έχουν επενδύσει σε αυτό που ονομάζεται Ουκρανία, με στόχο τις υποδομές της χώρας, τα λιμάνια της, τα ορυκτά τα μέταλα, και ότι άλλο παράγει η χώρα ( σιτάρι-βαριά βιομηχανία), έχοντας σκοπό να ρεφάρουν σε περίπτωση νίκης κατά των ρωσικών δυνάμεων.

Αν όμως χαθεί ο πόλεμος και η Ουκρανία ελεγθεί από την Μόσχα, τότε η οικονομική ζημιά των ΗΠΑ, θα είναι τεράστια, και θα συμπαρασύρει ολόκληρο το οικονομικό σύστημα της χώρας, που ήδη κλυδωνίζεται από την φούσκα της Silikon Valey.

Από την άλλη πλευρά η Ρωσία, θέλει και αυτή τον έλεγχο και αυτή της Ουκρανίας, πρωτίστως για λόγους γεωπολιτικής και στρατιωτικής ασφαλείας, ενώ και οι Ρώσοι ποντάρουν πολλά στα εργοστάσια που κατέκτησαν στο Ντονμπάς, στα λιμάνια, καθώς και στο πλούσιο υπέδαφος της χώρας αυτής.

Η διαφορά με τις ΗΠΑ είναι ότι αν χάσουν οι Ρώσοι, η ρωσική ομοσπονδία θα διαλυθεί, αφού την απαρτίζουν πολλοί λαοί με διαφοερτική κουλτούρα και θρησκεία, και αυτό μας αποκαλύπτει την τρομερά σκληρή στάση του Κρεμλίνου υπό τον πρώην πράκτορα της KGB Β. Πούτιν, ειδικά το επόμενο διάστημα.

loading...