Akkuyu: Ο «σεισμός» στην Τουρκία «ξυπνά» τον «ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΦΙΑΛΤΗ» για το Αιγαίο – ΒΙΝΤΕΟ

Η κυβέρνηση οφείλει να θέσει εδώ και τώρα το ζήτημα με το πυρηνικό εργοστάσιο της Τουρκίας

Το φονικό πλήγμα του Εγκέλαδου στην Τουρκία προκάλεσε την απώλεια χιλιάδων ανθρώπινων ζωών σε στη νοτιοανατολική Τουρκία και στη βόρεια Συρία και αλλάζει πολλά δεδομένα!!!

Μεταξύ αυτών θέτει ένα ακόμη τεράστιο ζήτημα που έχει να κάνει με την ασφάλεια της Ελλάδας, της Κύπρου αλλά και όλης της ανατολικής Μεσογείου.

Το επίκεντρο του φονικού σεισμού βρίσκεται 200 χιλιόμετρα από το πυρηνικό εργοστάσιο των Τούρκων και δεν μπορεί να μην έχει επηρεαστεί από τους δύο μεγάλους φονικούς σεισμούς, παρά το γεγονός πως οι Τούρκοι διαβεβαιώνουν πως δεν έχει πάθει το παραμικρό!

Μάλιστα, όπως παρατηρείται στον χάρτη, οι μετασεισμοί είναι αμέτρητοι και ενδεχομένως να έχει ενεργοποιηθεί το ρήγμα όλης της Ανατολίας.

 

 

 

Όπως σχολιάζεται, η Ελλάδα οφείλει για την δική της ασφάλεια μετά από την ολοκλήρωση των επιχειρήσεων διάσωσης στην Τουρκία και στην Συρία να θέσει το ζήτημα του πυρηνικού εργοστασίου Ακούγιου.

Επειδή το θέμα αφορά την ασφάλεια πολλών χωρών θα έχει λογικά συμμάχους.

Υπενθυμίζεται πως ο  υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας Φατίχ Ντονμέζ τον περασμένο Ιούνιο είχε εκφράσει  την ελπίδα ότι το 2023 θα αρχίσει η παραγωγή ενέργειας από τον πρώτο πυρηνικό σταθμό της Τουρκίας και το κοίτασμα φυσικού αερίου που ανακαλύφθηκε πρόσφατα στην Μαύρη Θάλασσα.

Ο σεισμός όμως τα άλλαξε όλα!!!

 

loading...