Τελειώνει ο χρόνος τους!!! Ο γκουρού του Σβαμπ προσπαθεί να αλλάξει τα πράγματα… ΒΙΝΤΕΟ

Ωστόσο δεν θα τα καταφέρει…
Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Nico Rosberg, μιλά με τον «σατανικό» γκουρού Sadhguru, ο οποίος έχει ζητήσει ανοιχτά στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ την αποσυμφόρηση του ανθρώπινου πληθυσμού.

Όλοι αυτοί δεν είναι τυχαίοι και σιγά-σιγά εμφανίζονται σε πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο δίνοντας… συμβουλές, προκειμένου στο τέλος να πείσουν τους ανθρώπους να αποδεχθούν πως αυτός εδώ ο κόσμος είναι ο αληθινός και δεν υπάρχει τίποτα άλλο, έτσι ώστε να λάβουν όλα αυτά που ετοιμάζει η εξουσία, όπως η σύνδεση ανθρώπου τεχνητής νοημοσύνης.

Σε αυτό το βίντεο ο Sadhguru αναφέρθηκε στον… χρόνο, τον οποίο ονόμασε «μόνη πραγματικότητα στην ύπαρξη»:

«Τόσο για τον χρόνο όσο και για τον χώρο, υπάρχει μόνο μία λέξη, η λέξη “kala”. Kala σημαίνει ”χρόνος”, σημαίνει και ”κενός χώρος” επίσης.

Οπότε, μόνο επειδή υπάρχει χρόνος, υπάρχει χώρος. Δεν ισχύει ότι επειδή υπάρχει ο χώρος, υπάρχει και ο χρόνος.

Ο χρόνος είναι η μόνη πραγματικότητα στην ύπαρξη (σ.σ. Μέγα ψέμα, καθώς στον πραγματικό κόσμο δεν υπάρχει χρόνος που να τελειώνει, όπως τους τελειώνει εδώ και αγχώνονται, κάτι που φαίνεται από τα ψέματα του γκουρού του Σβαμπ. Υπάρχει αέναη δημιουργία. Ο ψεύτικος κόσμος, ο οποίος βασίζεται στον χρόνο κάποτε θα παύσει να υπάρχει, όπως και οι ανοησίες του Sadhguru).

Όλα τα άλλα είναι συνέπεια του χρόνου. Το “Κala”, ή ο “Mahakala” είναι η μόνη πραγματικότητα στην ύπαρξη. Όλα είναι αποτέλεσμα αυτού. Ο χώρος. Λόγω του χώρου, η ύλη. Λόγω της ύλης, το άτομο. Λόγω του ατόμου, εσείς κι εγώ.

Ο χρόνος είναι η μόνη πραγματικότητα».

Δείτε το βίντεο:

loading...