ΠΩΣ Η BIG PHARMA, Η BIG TECH, ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ «ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ» ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ «ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ»…

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΡΟΜΠΟΤ…
ΒΙΝΤΕΟ
Γράφει ο Δρ. Joseph Mercola
Υπάρχει μια συντονισμένη προσπάθεια να διαμορφωθεί ο μετανθρωπισμός – που είναι πραγματικά η νέα ευγονική – με το πρόσχημα της υγειονομικής περίθαλψης.
 Οι κοινές επιχειρήσεις που περιλαμβάνουν τη Big Tech, τη Big Pharma και το κράτος πρόνοιας επικεντρώνονται συνήθως σε προϊόντα και υπηρεσίες που ομαλοποιούν και προάγουν τη διανθρωπιστική ατζέντα.
Τα τρόφιμα και η γεωργία μπαίνουν επίσης στο μείγμα. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα «Το φαγητό είναι φάρμακο», το οποίο είναι ένας ακόμη τρόπος για την κυβέρνηση να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο του πληθυσμού.
Το 2023 και το 2024, θα έχουμε και την κυκλοφορία των ψηφιακών νομισμάτων της κεντρικής τράπεζας (CBDC). Είναι σημαντικό όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να αρνηθούν το σύστημα κατά την αρχική εθελοντική φάση. Μόλις γίνει υποχρεωτικό, δεν μπορεί να σταματήσει και όλες οι ελευθερίες θα χαθούν.
Πρόσφατα πήρα συνέντευξη από την ερευνήτρια δημοσιογράφο Whitney Webb για τη δίτομη σειρά βιβλίων της, « Ένα έθνος κάτω από τον εκβιασμό ». Έχει κάνει περιοδεία, προωθώντας τα βιβλία σε δεκάδες συνεντεύξεις.
loading...