Ίσως το πιο συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ στα χαρακώματα της Ουκρανίας – Ο Scott Ritter δεν πιστεύει αυτό που βλέπει

Τα διεθνιστικά ΜΜΕ ισχυρίζονται ότι η Ρωσία διεξάγει έναν βάναυσο, σκληρό πόλεμο στην Ουκρανία, και πολιτικοί όπως η υπουργός Εξωτερικών Annalena Baerbock της Γερμανίας ισχυρίζονται ακόμη και ότι διακυβεύεται μια γενοκτονία.

Στην τελευταία συνέντευξη του The Duran με τον Scott Ritter , ο τελευταίος περιγράφει μια σκηνή που τον εξέπληξε ιδιαίτερα από ένα από τα πολλά βίντεο που κυκλοφορούν από το μέτωπο! Αρχικά περιγράφει πώς έμαθε πώς να καθαρίζει χαρακώματα με τους πεζοναύτες των ΗΠΑ, τονίζοντας ότι ευτυχώς δεν χρειάστηκε ποτέ να το κάνει και στην συνέχεια αναφέρεται σε ένα βίντεο με τους Ρώσους.

Λέει πρώτα:

«Οποιαδήποτε μονάδα πεζοναυτών θα εμπλακεί σε μια τάφρο, δεν υπάρχει ούτε ένα άτομο ζωντανό. Αν δούμε κάτι να κινείται, το σκοτώνουμε. Εάν υπάρχει καταφύγιο, μπει μια οβίδα, ακολουθούμε με πυρά, σκοτώνουμε ό,τι κινείται ή συσπάται. Ειδικά αν εμείς οι ίδιοι βρισκόμαστε συνεχώς κάτω από εχθρικά πυρά ή απειλείται μια πιθανή αντεπίθεση. Δεν θα υπάρχουν αιχμάλωτοι. Όχι επειδή είμαστε εγκληματίες πολέμου, απλά δεν σας δίνουμε καμία ευκαιρία να παραδοθείτε. Γιατί οι ζωές μας είναι σε κίνδυνο, και νοιάζομαι περισσότερο για τους πεζοναύτες μου παρά για τους ανθρώπους στο όρυγμα. Οπότε είναι να τους σκοτώσεις όλους και να συνεχίσεις την επίθεση! Αν υπάρχουν τραυματίες και τους βγάλουμε αργότερα τους μεταχειριζόμαστε καλά, αλλά η ιδέα με τα «χέρια ψηλά ,Παραδίνομαι» – Λυπάμαι, δεν έχεις την ευκαιρία να σηκώσεις τα χέρια σου, γιατί αν σταθείς απέναντί ​​μου στο χαντάκι, πεθαίνεις».

Και στην συνέχεια αναφέρεται σε βίντεο που δείχνει τους Ρώσους να μπαίνουν σε χαράκωμα και να καλούν τους Ουκρανούς να παραδοθούν:

«Και συνεχίζω να βλέπω αυτούς τους Ρώσους να μπαίνουν μέσα και να εκλιπαρούν τους Ουκρανούς να παραδοθούν, να τους ικετεύουν, να τους δώσουν κάθε ευκαιρία. Εκτίθενται σε πράγματα που δεν μπορούσα καν να φανταστώ. Υπάρχει ένα βίντεο, όπου τρία παιδιά (Ρώσοι) έχουν στην πραγματικότητα πέντε Ουκρανούς στο έδαφος, δέχονται επίθεση και πρέπει, αφενός να αντιμετωπίσουν την επίθεση και αφετέρου να έχουν τον νου τους στους Ουκρανούς αιχμαλώτους και αφήνουν ακόμα και τα όπλα κοντά τους… Σκέφτηκα όχι! Όχι, δεν το κάνεις αυτό! Σκοτώνεις γιατί αυτοί σε θέτουν σε κίνδυνο! Είναι ο εχθρός, προσπαθούν να σε σκοτώσουν! Οι Ρώσοι δεν το κάνουν γιατί αυτός είναι ο αδερφός τους…αυτός είναι ο ξάδερφός τους, αυτό είναι κυριολεκτικά το αίμα τους».

Δείτε λοιπόν μέσω του ΕΛ τα περιβόητα πλάνα από την σύλληψη μαχητών της Ουκρανίας από Ρώσους μαχητές του Ντονέτσκ.

Ακούγονται, μεταξύ άλλων τα εξής λόγια:

«Βγείτε όλοι έξω. Μην τους πυροβολείτε! Αν θέλετε να μείνετε ζωντανοί, πέστε στο έδαφος. Ρίξτε τα όπλα σας. Μην ανησυχείτε, κανείς δεν θα σας κάνει κακό».

loading...