OPERATION ACOUSTIC KITTY: ΠΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΝ ΓΑΤΕΣ ΩΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ!!

Η CIA ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΒΙΟΡΟΜΠΟΤ, CYBORGS ΕΝΤΟΜΩΝ, ΝΑΝΟΡΟΜΠΟΤ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ, ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ, LSD!!

Operation Acoustic Kitty: Πώς οι Αμερικάνικες υπηρεσίες πληροφοριών εκπαίδευσαν κατασκόπους

Η CIA ξόδεψε έξι χρόνια και 20 εκατομμύρια δολάρια για έρευνα που θα επέτρεπε τη χρήση οικόσιτων γατών για ειδικές επιχειρήσεις.

Η έρευνα που έκανε η CIA τη δεκαετία του 1960 ενέπλεκε παραψυχολογία και τηλεκίνηση, τηλεπάθεια, προσπάθησαν να υποτάξουν το ανθρώπινο μυαλό, έκαναν ψυχολογικά πειράματα σε εθελοντές, δοκίμασαν τις επιπτώσεις του LSD και ήλπιζαν να βγάλουν έναν υπερ-στρατιώτη.

Ωστόσο η Επιχείρηση Acoustic “Acoustic Kitty”ξεπέρασε καθε όριο: η CIA προσπάθησε να θέσει τις συνηθισμένες γάτες στην υπηρεσία της κατασκοπείας.

Ο στόχος της κατασκοπείας, βεβαίως, θα έπρεπε αρχικά να ήταν σοβιετικοί πολίτες, διπλωμάτες και πρεσβείες που εργάζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κατα δεύτερο – υποτιθέμενοι πράκτορες του Κρεμλίνου , και κατα τρίτο – όλους όσους η CIA θα μπορούσε να υποψιαστεί ότι συμπαθούν τους Ρώσους.

Στη δεκαετία του 1960, η CIA μελετωντας τον Ρώσο επιστήμονα Pavlov, ο οποίος έγραψε έργα σχετικά με εξαρτημένα και χωρίς όρους αντανακλαστικά των ζώων, πίστεψε ότι κάθε ζώο, είτε είναι αράχνη είτε αλιγάτορας, μπορεί να εκπαιδευτεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...