NFC κι απανω τουρλα

 

Ας μπουμε τωρα στο ψητο του μυαλου του Κουλη για να καταλαβετε τι απατη και ειρωνεια κρυβεται μεσα εκει.

 Οπως και με το fuel pass ετσι και με το food pass θα διαπιστωσατε οτι υπαρχουν δυο τροποι για να το παρει καποιος που θα κανει αιτηση να κερδισει αυτες τις πενταροδεκαρες του αστειου πρωθυπουργου.

Το ποσο που εχουν προγραμματισει να δωσουν ειναι 650 εκατομμυρια ευρω,ποσο ελαχιστο αν σκεφτει κανεις οτι το κερδος των πετρελαικων εταιρειων ειναι πενταπλασιο.

Και φυσικα λενε ψεματα και για το υψος της ελεημοσυνης που θα δωσουν.

650 εκατομμυρια ευρω

Το 6-24% ειναι ΦΠΑ,θα το παρει πισω δηλαδη…. το καθαρο ποσο ειναι κατα πολυ μικροτερο.

Αυτα τα 650 εκατομμυρια ευρω θα δοθουν αν:

Κανουν αιτηση ολοι οσοι υπολογιζουν,πολλοι δεν θα πεσουν σε αυτη την ξεφτιλα.

Ολοι οσοι κανουν αιτηση το λαβουν μεσω ψηφιακου voucher-αυλης καρτας και οχι μεσω τραπεζικης καταθεσης.

Αλλοιως……

Οσοι προτιμησουν να το παρουν με τραπεζικη καταθεση τοτε θα παρουν το 80% απο τα ψίχουλα που εχουν προυπολογιστει,δεν αρκει δηλαδη που ξεφτιλιζει τον λαο ο παραξενος ταξιδιωτης με τις πενταροδεκαρες που του δινει…του παιρνει και το εικοσι τοις εκατο απο αυτα τα ψίχουλα αν αυτος προτιμησει να τα παρει μεσω τραπεζας και οχι σε ψηφιακη μορφη.

Και αυτο σημαινει επισης οτι:

Οσοι δεν εχουν κινητο με την τεχνολογια NFC η δεν ειναι τεχνολογικα εξελιγμενοι ωστε να μπορουν να χρησιμοποιησουν αυτη την τεχνολογια θα προτιμησουν την τραπεζικη επιλογη,οποτε θα λαβουν μειον 20% απο τις πενταροδεκαρες που τους μοιραζει αδιαντροπα ο Κουλης.

Και λογικο ειναι οτι οσοι δεν εχουν κινητο με NFC να μην δωσουν 300 ευρω για να παρουν ενα απλα για να κερδισουν εικοσι τοις εκατο περισσοτερα ψίχουλα.

Ηλικιωμενοι θα ειναι μεταξυ αυτων των ανθρωπων,τα περηφανα γηρατεια που μας φωναζαν απο τα μπαλκονια τοσες δεκαετιες,τα καταντησαν ζητιανους με τις αποφασεις τους διαχρονικα.

Αλλα αυτο που δεν ξερει ο Κουλης,η κανει οτι δεν το ξερει ειναι πως θα παρει ο κοσμος τις πενταροδεκαρες που τους πεταει στα μουτρα και θα τους τις ανταποδωσει με μαυρες καλπες και φτυσιμο στην μουρη του ιδιου και της συμμοριας του.

Και τοτε δεν θα χασκογελαει οπως κανει τωρα.

Y.Γ.Εγω θα προτιμησω την ψηφιακη μορφη,φτανει ισα-ισα το 22ευρω για να παιρνω μια κονσερβα την ημερα για τα αδεσποτα γατακια στην γειτονια μου,ετσι εχουν εξασφαλισμενη την τροφη τους για ενα εξαμηνο,μετα θα τους πω να πανε να ψηφισουν τον Κουλη,δεν ξερω αν θα το κανουν,εγω παντως δεν θα παω.

Για να μην σας κουραζω με τα σχεδια των νεοταξιτων ολη αυτη η διαδικασια με τις αυλες καρτες ειναι και η προετοιμασια για την Νεα ταξη πραγματων οπου οσοι επιβιωσουν θα ζουν με επιδοματα και δεν θα υπαρχουν μετρητα,με ενα σμπαρο δυο τρυγονια η Κουλα-μιζαδορα-ωτακουστρια.

https://harrytsopanos.blogspot.com/2022/12/nfc.html

loading...