ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΩΝ ΑΒΡΑΑΜ KUYAVA:«ΣΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ, Η ΛΑΥΡΑ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΠΕΤΣΕΡΣΚ ΘΑ ΑΡΠΑΓΕΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ»!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΥΡΑ –PECHERSK ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

Ο περίφημος μεγαλόσχημος Γέροντας Αρχιμανδρίτης Αβραάμ (Kuyava) πνευματικός από τη Λαύρα –Pechersk του Κιέβου πριν από την κοίμηση του

υπενθύμισε σε όλους τους μοναχούς της Λαύρας, την προφητεία για τους επικείμενους καιρούς της ομολογίας της πίστης και τα βάσανα που ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια μας και όσα θα ακολουθήσουν.

Αμέσως μετά την κοίμηση του, η προφητεία άρχισε να εκπληρώνεται. Πνευματικός της Λαύρας Θείας Κοιμήσεως Κιέβου-Πετσέρσκ Λαύρα, αναχώρησε στον Κύριο. Από διήγηση του ίδιου:

”Όταν κοιμήθηκε ο Γέροντας Δαμιανός, τοποθετήθηκε εδώ ο Πολυχρόνιος (Ντουμπρόβσκι), άρχισε να μένει εδώ, οι άνθρωποι πήγαν κοντά του εδώ, τους βοήθησε. Ο Πολυχρόνιος (στο σχήμα Prokhor) διάκονος του Θεού (αργότερα κοιμήθηκε στο Pochaev) και μοιράστηκε μαζί μου αυτό που είχε ακούσει από τους πρεσβύτερους: ότι θα γινόταν πόλεμος και ότι θα τελειώσει, ότι η Λαύρα θα έκλεινε αλλά μετά θ’άνοιγε.

Πρόσφατα έχει ήδη υπογραφεί κάπου, στη Γαλλία ή σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, ότι δεν υπάρχει Θεός, δεν χρειάζεται θρησκεία, είναι, λένε, όλα άδεια… Και αν η καλύβα ενός γείτονα καίγεται, τότε χρειάζεται να παρακολουθούμε προσεκτικά, να είστε σε εγρήγορση. Τώρα υπάρχουν δύο κράτη στον κόσμο, σαν δύο πόλοι: Ρωσία και Αμερική: όλοι οι άλλοι κοιτάζουν σε ποιον να κολλήσουν και σε ποια πλευρά να πάνε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...