ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΟΙ “ΣΧΕΣΕΙΣ” ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΚΑΤΑΡ. ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΚΟ. ΑΚΟλουθουν και αλλα

Οπως άποκαλύπτει ο καλός καθηγητής κ. Εύριπίδης το HELLAS GOLD πουλήθηκε μέσα στο Πρωθυπουργικό γραφείο << Μεγαρο Μαξιμου >> του Πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου για – 700 -( εφτακόσια ) έκατομμύρια σε Αραβες .

· Που ή τα πούλησαν στη EUROPEAN GOLGOLFIELDS —- ή οι ιδιοι ηταν ιδιοκτήτες της.

· Και τελικά το ELDORADO GOLD άγόρασε την EUROPEAN GOLDFIELDS στα τέλη του – 2011 – για 2.5 ( διόμμυσι ) δισσεκατομμύρια U S Δολ

· Χρήμα με ουρά. Κάποιοι οικονόμησαν τρελλά !!! Προσωπικά χαίρομαι οταν κάποιος προοδεύει. .. Αλλά τίμια !!!

· Με ένοχλεί το γεγονός οτι οί πολιτικοί μας τα χάρισαν σε κάποιους και τώρα θέλουν να βάλουν χρήματα στα ταμεία και άποφάσισαν να βάλουν φόρο σε ενα κτήμα << μια ραχούλα >> που κληρονόμισα από τον πατέρα μου που τα τελευταία – 50 – χρόνια ξύνουν οί λαγοί τα α@@@@ τους .

Peter Triantafyllos

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΝΤΗΛ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ!

https://olympiada.wordpress.com/2013/06/02/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B7%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%BA/

ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΜΠΙΖΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ. ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ»!

· Η επιστολή που έδωσε στην δημοσιότητα ο Συριακός Ηλεκτρονικός στρατός μετά το χακάρισμα της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του Κατάρ εκτός από την αποκάλυψη των «αδελφικών» σχέσεων Τουρκίας και Κατάρ, έχει και Ελληνικό ενδιαφέρον.

· Ο Γκιούλ καλεί τον «αδελφό» του, να στηρίξει συγκεκριμένη επιχείρηση τουρκικών συμφερόντων.

· Στην Ελλάδα, η μεταβίβαση – μαμούθ μετοχών από ελληνόφωνο μεγαλοεργολάβο στο Κατάρ, έγινε μέσα στο μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του ίδιου του τότε πρωθυπουργού Παπανδρέου!

· Μία επένδυση για την οποία το Ελληνικό δημόσιο πήρε 11 εκ. Ευρώ (και χάρισε 15 από τα πρόστιμα), απέδωσε στον εργολάβο 700 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!

· Δηλαδή η διεφθαρμένη παρέα Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου, βοήθησαν επιχειρηματία να 70πλασιάσει τα χρήματα του εις βάρος του Ελληνικού δημοσίου και της τοπικής κοινωνίας!

· Η παρέμβαση του εισαγγελέα θεωρείται επιβεβλημένη

(Λεζάντα φωτογραφίας: Σε συμφωνία για την είσοδο του Κατάρ στα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική κατέληξε το απόγευμα του Σαββάτου (01.01) ο Γιώργος Παπανδρέου, στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Εμίρη του Κατάρ σεΐχη Hamad Bin Khalifa Al Thani, και τον πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών του Εμιράτου, σεΐχη Hamad Bin Jassim Bin Jabr Al Thani,)

Ευριπιδης Μπιλης

loading...