Η ΖΑϊκή ουτοπία

 

Να μη κάνουν οι Έλληνες παιδιά, αλλά να μεγαλώνουν κοπρογατόσκυλα, να κάνουν εκτρώσεις, πετώντας τα αγέννητα στα σκουπίδια και να συμπληρώνουμε το δημογραφικό κενό με μουσουλμάνους λαθρεποίκους οι οποίοι δήθεν γίνονται Έλληνες… Οι μουοσυλμάνοι γίνονται Ελληνες;  Είναι να γελάς με αυτές τις ανοησίες των ΖΑίων. 

Διότι τι κάνουν αριστεροί και φιλελέ:  

Από τη μια, υποστηρίζουν ο,τιδήποτε αντιπαραδοσιακό και αντιοικογενειακό, ανθελληνικό, αντιχριστιανικό και από την άλλη υποστηρίζουν ο,τιδήποτε παραραδοσιακό, οικογενειακό, αλλά μουσουλμανικό!!! 

Τους είδατε να λένε τίποτε για την μαντίλα την μουσουλμανική; όχι. για την πατριαρχία; όχι. για το ιράν; όχι, για τις αραβικές χώρες; όχι. για την τουρκία; όχι. για τις γυναικοκτονίες στο ισλάμ; όχι. για τη θρησκεία του ισλάμ; όχι 

Μισούν την Ελλάδα, τη θρησκεία μας, τις παραδόσεις μας. Είναι ικανοί να μας οδηγήσουν στην καταστροφή, αρκεί να καταστραφεί η ελληνικότητα.

Αν το σκεφθεί κάποιος και προσπαθήσει να το εξηγήσει, είναι κάτι το ακατανόητο, κάτι το σκοτεινό. Δεν υπάρχει εξήγηση σε αυτό το μίσος που έχουν οι ΖΑίοι για την ελληνικότητα. Είναι κάτι το παθολογικό, το ψυχασθενές.  

Διάβαστε μείγμα ιδεολογίας και συμφέροντος. Οι ΜΚΟ ειναι ως επί το πλείστον ΣΥΡΙΖΑϊκή μπίζνα και στηρίζονται από ΣΥΡΙΖΑϊκά ΜΜΕ. Υπάρχει όμως και ιδεολογία, η οποία έχει κατα βάθος ως στόχος την αλλαγή της ταυτότητας της χώρας. Αυτό τους ενοχλεί. 

Στον Ελαιώνα στο παρελθόν έγιναν πολλά ενταξιακά προγράμματα, όπως το πρωτοποριακό πρόγραμμα  του ΕΚΠΑ με ταυτόχρονες δραστηριότητες και μαθήματα στα παιδιά του νηπιαγωγείου καθώς και στις μητέρες τους.  Εκεί πραγματοποιούνταν  κοινές δραστηριότητες και γιορτές με τους μαθητές από τα σχολεία της γύρω περιοχής,  που καλλιεργούσαν τις σχέσεις των οικογενειών, Ελλήνων και προσφύγων.

Τις ελληνικές οικογένειες που τις είδαν και μάλιστα στο Ελαιώνα; Υπάρχουν ελληνικές οικογένειες στον Ελαιώνα και δεν τις ξέραμε; Ετσι πως πάμε δεν θα υπάρχουν οικογένειες στην Ελλάδα…

Και κάτι άλλο; Όλα αυτά τα λεφτά που δίνονται για ένταξη, αν τα δίναμε για στήριξη της γεννητικότητας, πόσα περισσότερα παιδιά θα είχαμε ως Έλληνες;  Σίγουρα θα είχαμε, αλλά το θέμα μάλλον είναι να μην γεννιούνται Έλληνες αλλα να εισάγονται αλλοδαποί μουσουλμάνοι.

loading...