Ρίχνει “βόμβα” ο Μαρινάκης: Ήταν λάθος τα χρήματα που δόθηκαν με την “λίστα Πέτσα”… Το έκαναν για διαφήμιση της πανδημίας!!!

 

Αιχμηρός για τον τρόπο που διατέθηκαν τα χρήματα της περιβόητης «λίστας Πέτσα» στα ΜΜΕ από την κυβέρνηση Μητσοτάκη στις αρχές της πανδημίας ήταν ο επιχειρηματίας και καναλάρχης Βαγγέλης Μαρινάκης κατά τη σημερινή του κατάθεση στο Ειδικό Δικαστήριο.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι τα «κριτήρια με τα οποία δόθηκαν τα χρήματα (της λίστας Πέτσα) σε ΜΜΕ ήταν λανθασμένα» γι αυτό και όπως είπε ο ίδιος «τα επέστρεψε».

Ειδικότερα, ο Μαρινάκης δεχόταν ερωτήσεις από τους συνηγόρους υπεράσπισης του πρώην υπουργού Νίκου Παππά. Ο επιχειρηματίας επισήμανε ότι ο αριθμός των καναλιών στη χώρα μας είναι υπερβολικός και πως για να είναι κερδοφόρα δεν θα έπρεπε να είναι πάνω από τέσσερα. Ακόμη, υποστήριξε ότι ο ίδιος δεν έχει επιχειρήσεις στην Ελλάδα που να σχετίζονται με το κράτος.

«Εμείς δεν έχουμε επιχειρήσεις στην Ελλάδα που να σχετίζονται το κράτος. Η ναυτιλία είναι ένας κλάδος που έχει να κάνει με το εξωτερικό. Εκεί που δεν μπορεί να πάρει τηλέφωνο ένας παράγοντας, για να πάρει κάποιος μια δουλειά. Είναι δύσκολος και ανταγωνιστικός στίβος. Από τη στιγμή που δεν χρειάζεσαι το κράτος μπορείς να σαι και πολύ περισσότερο αντικειμενικός με την πληροφορία την είδηση» σημείωσε ο κ. Μαρινάκης.

Στο σημείο αυτό έθιξε τα χρήματα που έδωσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στα ΜΜΕ ως διαφήμιση για την πανδημία, δηλαδή τη «λίστα Πέτσα».

«Τότε με τον Covi-d η κυβέρνηση έδωσε σε όλα τα ΜΜΕ χρήματα για τη διαφήμιση.

Εμείς επιστρέψαμε τα χρήματα.

Τα κριτήρια για το τι θα πάρει το κάθε ΜΜΕ ήταν λανθασμένα.

Επιστρέψαμε 1,3 εκατ. γιατί δεν ήθελα να έχω καμία σχέση με αυτή τη διαδικασία και τη θεωρούσα και λάθος».

karditsastakra.com

https://katohika.gr/

loading...