«Στη Φλόριντα, είναι παράνομο να παραπλανήσεις και να παραποιήσεις για την αποτελεσματικότητα ενός φαρμάκου»

 

Ο Ρον Ντε Σάντις έδωσε εντολή να ερευνηθεί η σχέση των εμβολίων κατά της Covid-19 με την εκρηκτική αύξηση θανάτων

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Φλόριντα έδωσε στον κυβερνήτη της Πολιτείας Ρον Ντε Σάντις την έγκριση να συγκροτήσει μεγάλη εξεταστική επιτροπή που θα ερευνήσει τους κατασκευαστές των εμβολίων mRNA κατά της Covid-19 για να ελέγξει την σχέση τους με την εκρηκτική αύξηση των θανάτων και των σοβαρών παρενεργειών στις ΗΠΑ.

Η εξεταστική επιτροπή, όπως προτείνει ο κυβερνήτης, θα απαιτήσει από τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες να παραδώσουν τα δεδομένα τους και τα πειραματικά αποτελέσματά τους σχετικά με την ασφάλεια και τα οφέλη των εμβολίων Covid-19 που ανέπτυξαν.

«Στη Φλόριντα, είναι παράνομο να παραπλανήσεις και να παραποιήσεις, ειδικά όταν μιλάς για την αποτελεσματικότητα ενός φαρμάκου. Θα λάβουμε τα δεδομένα και τις πληροφορίες, είτε θέλουν να τα δώσουν είτε όχι​», πρόσθεσε ο κυβερνητης

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Ρον Ντε Σάντις είχε προαναγγείλει με δελτίο τύπου πριν από δύο εβδομάδες ότι θα ζητούσε από το Ανώτατο Δικαστήριο της Πολιτείας να συγκαλέσει την ειδική επιτροπή για να διερευνήσει “οποιαδήποτε παράνομη ενέργεια” σε σχέση με το εμβόλιο.

Ο Ντε Σάντις επιδιώκει να διερευνήσει την Pfizer-BioNTech όπως και τη Moderna, καθώς και τα στελέχη τους και άλλους ιατρικούς συλλόγους ή οργανισμούς που εμπλέκονται στην ανάπτυξη των εμβολίων COVID-19 στη Φλόριντα — συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι υπεύθυνοι για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, τη δοκιμή, την εμπορία, την επισήμανση εμβολίων, διανομή, πώληση, αγορά, δωρεά και διαχείριση.

Με λίγα λόγια όλο  το «κύκλωμα» που εμπλέκεται στην επιβολή τους στους πολίτες αναγκάζοντάς τους να τα κάνουν απειλώντας τους με οικονομική εξαθλίωση, επαγγελματική καταστροφή και ποινικές διώξεις.

Ορίστηκαν τα βασικά σημεία κατεύθυνσης των ερευνών της Επιτροπής με τα οποία καταστήσουν υπεύθυνη την “ομοσπονδιακή κυβέρνηση και τις μεγάλες φαρμακευτικές”, όπως:

• Δημιουργία της Επιτροπής Ακεραιότητας Δημόσιας Υγείας. Η Επιτροπή θα επιβλέπεται από Γενικό Χειρουργό για να αξιολογήσει τις ομοσπονδιακές συστάσεις και τις οδηγίες δημόσιας υγείας για να διασφαλίσει ότι οι πολιτικές δημόσιας υγείας που εφαρμόστηκαν είναι προσαρμοσμένες στις κοινότητες και τις προτεραιότητες της Φλόριντα.

• Υποβολή αίτησης για μια πολιτειακή μεγάλη Εξεταστική Επιτροπή για τη διερεύνηση εγκλημάτων και αδικημάτων που διαπράχθηκαν κατά των κατοίκων της Φλόριντα που σχετίζονται με το εμβόλιο για τον COVID-19!

• Καθοδήγηση περαιτέρω παρακολούθησης σε αιφνίδιους θανάτους ατόμων που έλαβαν το εμβόλιο COVID-19 στη Φλόριντα, με βάση τα αποτελέσματα της αυτοψίας.

Η πολιτεία θα συνεργαστεί με το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα για να συγκρίνει την έρευνα με μελέτες που έγιναν σε άλλες χώρες.

“Οι επαγγελματίες υγείας θα πρέπει πάντα να κοινοποιούν τους κινδύνους μιας ιατρικής παρέμβασης στους ασθενείς τους με τρόπο που να είναι κλινικά κατάλληλος και να πληροί τα πρότυπα ηθικής πρακτικής.

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν και η Big Pharma το έχουν αποτρέψει τελείως αυτό – είναι λάθος”, δήλωσε ο Γενικός Χειρουργός της Φλόριντα Δρ Τζόζεφ Λαντάπο.

«Με αυτές τις νέες πρωτοβουλίες, θα ρίξουμε φως στις δυνάμεις που έχουν συσκοτίσει την αληθινή επικοινωνία σχετικά με τα εμβόλια COVID-19», είπε.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων έχουν αναγνωρίσει ότι η μυοκαρδίτιδα – η φλεγμονή του καρδιακού μυός – και η περικαρδίτιδα – η φλεγμονή της εξωτερικής επένδυσης της καρδιάς – έχουν καταγραφεί μετά από εμβολιασμούς, αλλά επειμένουν ότι αυτές οι περιπτώσεις είναι σπάνιες.

Ο Ντε Σάντις κέρδισε πανηγυρικά την επανεκλογή του ως κυβερνήτης της Φλόριντα με συντριπτική πλειοψηφία τον περασμένο μήνα και αναμένεται να θέσει υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο το 2024.

loading...