Β.Ζελένσκι προς ουκρανικό στρατό: «Να καταλάβετε την Κρεμίνα για να πάρουμε τα 45 δισ. δολάρια από τις ΗΠΑ»

Εκατόμβες νεκρών από τον ουκρανικό Στρατό για να μπορέσει το Κίεβο να ζητήσει την χρηματοδότηση

Μόλις πριν λίγες ημέρες ο Β.Ζελένσκι βρίσκονταν στην Ουάσιγκτον για να ζητήσει 45 δισ. δολάρια από τον Τ.Μπάιντεν και σήμερα αποκαλύπτεται ότι αυτά τα χρήματα θα πρέπει να πληρωθούν με το αίμα των Ουκρανών στρατιωτών που με εντολή του Κιέβου αναγκάζονται να πραγματοποιήσουν εφόδους κατά κύματα πάνω στις ρωσικές οχυρώσεις της Κρεμίνα.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται το καθεστώς του Κιέβου για να πάρει τα χρήματα από τους Αμερικανούς θέλει να δείξει ότι έχει αποτελέσματα μέσω της κατάληψης μιας σημαντικής πόλης ειδικά υπό το πρίσμα της με μαθηματικής ακρίβειας πτώσης του Μπαχμούτ, και αυτή η πόλη είναι η Κρεμίνα με σκοπό έτσι να απειλήσουν το Λουγκάνσκ από τρεις κατευθύνσεις.

Το αποτέλεσμα, οι εκατόμβες θυμάτων του ουκρανικού στρατού για να πετύχει τον στόχο του ο Β.Ζελένσκι. Μόνο σήμερα στην περιοχή ο ουκρανικός στρατός έχασε 170 στρατιώτες.

Οι μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας σχηματίζουν εφεδρεία ομάδων κρούσης στις κατευθύνσεις Κουπιάνσκ και Κράσνι Λίμαν, δήλωσε ο Αντρέι Μαρότσκο, αξιωματικός της Λαϊκής Πολιτοφυλακής του Λουγκάνσκ. 

Σύμφωνα με τον Μαρότσκο, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας μπορούν να εισβάλλουν στην πόλη Κρεμίνα στο Λουγκάνσκ από τρεις κατευθύνσεις ταυτόχρονα – βορειοδυτικά, δυτικά και νοτιοδυτικά.

Η Ρωσία είναι πιθανό να δώσει προτεραιότητα στη διατήρηση της πρώτης γραμμής κοντά στην Κρεμίνα, δεδομένης της σημασίας της περιοχής για την υλικοτεχνική υποστήριξη των στρατευμάτων της στο Ντονμπάς, αναφέρουν οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες.

loading...