Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον 15χρονου στο Ίλιον: Ήθελαν να γυρίσουν βίντεο κλιπ τον βιασμό – Έγραφαν στίχους τραπ μουσικής

Ένας εκ των δραστών δεν μετανιώνει για την πράξη του – Αναζητούνται ακόμα δύο

Σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι κολαστήριο στο Ίλιον, η συμμορία για έναν ολόκληρο μήνα, κακοποιούσαν και βίαζαν τον συνομήλικό τους με χρήση αντικειμένων και μάλιστα τραβούσαν σε βίντεο τις κτηνωδίες τους και τις διακινούσαν.

Αλλά αυτό που σοκάρει όμως ακόμη περισσότερο είναι ο λόγος της απίστευτης αυτής κτηνωδίας. «Το κάναμε για πλάκα», φέρεται να υποστήριξαν.

Επίσης όλοι στην παρέα των ανηλίκων άκουγαν τραπ μουσική. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, έγραφαν στίχους βασισμένους στο βιασμό και λέγεται ότι αυτή την κτηνώδη πράξη τους ήθελαν να την κάνουν τραγούδι και βίντεο κλιπ.

Το χρονικό

Οι βιασμοί γίνονταν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ίλιον, με τους ανήλικους δράστες να κάνουν άγριο bullying στον συμμαθητή τους για να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

«Κάποια παιδιά φαίνονται σε αυτό το βίντεο, δεν φαίνονται όλα… Με τα χέρια του, τα έχει ακουμπήσει πάνω στο κεφάλι μου για να με κρατάει στην ουσία. Δε με κρατάει από τη μούρη, απλά με κρατάει πάνω έτσι για να μη φύγω».

Όπως έχει πει ο ίδιος ο 15χρονος στην κατάθεσή τους στις Αρχές, προκειμένου να τον ακινητοποιήσουν έπεφταν πάνω του τουλάχιστον 4 άτομα και μάλιστα, όταν ο ανήλικος τους εκλιπαρούσε να σταματήσουν, του έβαζαν ένα μαξιλάρι στο πρόσωπο προκειμένου να μην ακούγεται.

Ένας από τους κατηγορούμενους μαθητές αποκάλυψε στην αστυνομία ότι ο 15χρονος δεν ήταν το μοναδικό θύμα.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον συμμαθητή μου. Αυτό το περιστατικό το αρχίσαμε πριν τρεις μήνες, το έχουνε πάθει διάφορα άτομα από την παρέα. Μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ, και πριν και μετά το βίντεο. Καταλαβαίνω το λάθος μου, κάτι που δεν μπορούσα να καταλάβω όλο αυτό το διάστημα».

Άλλος κατηγορούμενος υποστήριξε:

«Το κάναμε για πλάκα. Το βλέπαμε σε ταινίες και φαινόταν ωραίο».

Οι κάτοικοι της γειτονιάς σχεδόν κάθε απόγευμα έβλεπαν την παρέα των νεαρών να επισκέπτεται το ερειπωμένο σπίτι. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί τι συνέβαινε μέσα.

«Είναι χάλια»

Στο MEGA μίλησε αποκλειστικά ένας μεγαλύτερος μαθητής από το σχολείο του θύματος. Όπως λέει, ο 15χρονος πέρασε βασανιστήρια στα χέρια των συμμαθητών του ενώ ακόμα παραμένει σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Φώναζε το παιδί και τέτοια. Αφήστε με και τέτοια, αφήστε με έλεγε και γελάγανε. Τους γνωρίζω. Το ξέρω το παιδί, το έχω μεγαλώσει. Δεν πείραζε ούτε μύγα. Απλά καθότανε, μίλαγε, γέλαγε. Είναι χάλια και στο σχολείο που έρχεται, είναι χάλια».

Η αστυνομία αναζητά ακόμα τους δύο από τους οκτώ δράστες ενώ εξετάζεται ο ρόλος που είχαν και τέσσερις μαθήτριες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των 15χρονων δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία, 5,12 γραμμάρια κάνναβη και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση.

Οι έξι μαθητές που συνελήφθησαν, κατηγορούνται για συμμετοχή σε συμμορία, βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατοχή ναρκωτικών και πορνογραφία ανηλίκων και θα οδηγηθούν στην αρμόδια ανακρίτρια.

Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε και το γεγονός ότι ένας εκ των συλληφθέντων και βιαστής του 15χρονου δε ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του.

Το πλέον εξοργιστικό είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες σκόπευαν να γράψουν ένα τραγούδι σε ρυθμό τραπ με τον βιασμό του 15χρονου συμμαθητή τους. Μάλιστα, σκόπευαν να γυρίσουν και βίντεο κλιπ, ενώ είχαν ήδη ξεκινήσει να γράφουν στίχους.

loading...