Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ Α’

GEWKWN

Τα μηνύματα στον χαρισματικό αυτόν Γέροντα ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ….. ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΘΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ: Παιδιά μου, η Ελλάδα είναι Ουράνια γη, είναι το πραγματικό Φως του Φωτός! …..ΕΙΝΑΙ ΕΛ ! ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ , ΑΛΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, τι έχουν γράψει για εσάς, δείτε τι θέλει ο ίδιος Ο Θεός Πατέρας για εσάς αλλά τι θέλει και Ο Χριστός.

Ότι έχουν σφραγιστεί για να γίνουν ( τα κακά ) θα γίνουν, αλλά και ότι γράφτηκε για εσάς, δεν σβήνει! Αν θα έσβηνε Ο Κύριος το όνομα σας, θα ήταν σαν να ξεχνούσε το δικό Του Όνομα ! ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ……..Μπορεί Ο Χριστός να ξεχάσει το όνομα Του που Ο Πατήρ Του έδωσε; ΟΧΙ! …… ΤΟΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ……… ΕΛ ! αυτό το όνομα που δίνει μόνον Φως και που το παίρνει μόνον ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΦΩΣ……. πόσα δεν ξέρετε εσείς…….. πόσα δεν γνωρίζετε………ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΣΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

Θυμάστε που διαβάσατε στην αποκάλυψη, ότι Ο Χριστός έδωσε ξύλο όμοιο με ράβδο στον Ιωάννη ( τον Ευαγγελιστή) και του είπε :

ΜΕΤΡΗΣΕ ΤΟΝ ΝΑΟΝ ΑΥΤΟΝ ( ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ, ΠΟΥ ΕΙΣΘΕ ΕΣΕΙΣ, αυτό έγινε διότι η πιστις για Τον Θεον , στην χωραν σας γεννήθηκε !!!

ΝΑΙ δεν αποκτήθηκε, ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ! ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ ΩΣ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ, ΩΣ ΠΙΣΤΙΣ ! ΜΕΓΑΛΩΣΑΤΕ ΩΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΙΗ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΩΣ ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΑ ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΣΑΣ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΘΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ. Θα ζητήσουν όλοι ταπεινά συγγνώμη από τους Έλληνες, διότι ΟΙ έλληνες είναι το πλουσιον φως Του Θεού, πώς να γίνει ; να σβήσουμε αυτό το φως; ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ ! να σβήσουμε τον Λογον Του Θεού ; δεν σβήνει , να σβήσουμε την μνήμην του Έλληνα ; δεν σβήνεται η μνήμη του Θεού ( δηλ. η λογική, η σοφία, κ.λ.π )

Ο Άγιος Παΐσιος είχε πει: «Ο Θεός αγαπάει σκανδαλωδώς την Ελλάδα»……θα φτάσουν τα έθνη να λένε μα τόσο πολύ ο Θεός αγαπάει την Ελλάδα και την βοηθάει;…”

Γεροντισσας της Αττικης :

ΠΟΙΗΜΑ 10ο : Γιατί είναι η Ελλάδα μας του παραδείσου Νύμφη, και την φυλάνε οι άγγελοι και όλοι οι Αγίοι.

ΠΟΙΗΜΑ 3ο : …. Θα δείτε τότε τέκνα μου, πόσο σας αγαπάω, και πόσο την Ελλάδα μας σαν κόρη οφθαλμού φυλάω…

ΠΟΙΗΜΑ 4ο : … η Ελλάδα θα λαμπρύνει… το κέντρο του κόσμου θα γίνει…..

ΠΟΙΗΜΑ 11ο : Όσο για την Ελλάδα μας την αγαπώ πολύ, είναι η Χώρα που θα δώσει τα φώτα της, σ’ ολόκληρη τη γη!

ΠΟΙΗΜΑ 18ο : δεν αντιλήφθηκαν πως την Ελλάδα όποιος πειράζει, μέσα στο μάτι του Θεού, βαθιά το χέρι βάζει.

NASA 2 : θυμάστε την πληροφορία από την ΝΑΣΑ που προσπαθούσε να εξηγήσει γιατί πάντα υπάρχει ένα ΦΩΣ πάνω από την ΕΛΛΑΔΑ ;

ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ : ὁ Ἕλλην ἐγεννήθη κατὰ θείαν πρόνοιαν διδάσκαλος τῆς ἀνθρωπότητος… ἡ ἐκλογὴ αὐτοῦ μεταξὺ τῶν ἐθνῶν ὑπὸ τῆς θείας προνοίας……. ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ

‘’Ο Κύριος του παντός, ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ απευθύνω, προς τον Ελληνικόν Λαόν.’’– Ο Κύριος του παντός : ‘’ Από καταβολής κόσμου, έχεις από Εμέ διαλεχτεί, γιατί έχεις όλα τα στοιχεία, να Με δοξάσεις και μαζί Μου και συ να δοξαστείς.’’

https://www.youtube.com/watch?v=_1nsFj5nohs

loading...