Δίκτυο Ελληνισμού – Συγκρότηση Εθνικού Ψηφοδελτίου

 Οι αγώνες μπροστά μας είναι αγώνες για τον Ανθρωπισμό!! την Αληθινή  Δημοκρατία με Ελευθερία και Αλληλεγγύη!!!

Είναι αγώνες για το κράτος με Εθνική Ανεξαρτησία!!

Για το Έθνος με διεθνή συνεργασία και σεβασμό των λαών!!

Είναι αγώνες για τους Έλληνες και την Ζωή που δικαιούνται και το μέλλον  αυτών και των παιδιών τους!!

Στο πλαίσιο αυτό, οφείλουμε ακατάπαυστα να επιδιώξουμε την ενότητα του Λαού, με τις εξετάσεις που δίνουμε για την ενότητα, πρώτα τη δική μας, είτε ως πρόσωπα είτε ως οντότητες!

Έχουμε μπροστά μας σοβαρά πολιτικά προβλήματα, όπως είναι το εθνικό έγκλημα των Πρεσπών, για το οποίο οφείλει να μιλήσει ο Λαός, γιατί αυτός είναι ο μοναδικός κληρονόμος της ελληνικής ιστορίας της Μακεδονίας και των Ελλήνων!

Έχουμε μπροστά μας σοβαρά εθνικά θέματα, που εκτείνονται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελληνικής Επικράτειας και του Ελληνισμού! Θράκη- Αιγαίο – Βόρεια Ήπειρος, Κύπρος!

Έχουμε μπροστά μας την κατοχική μορφή ζωής του Έλληνα και της Ελληνίδας, που επέβαλαν οι εξ αριστερών εθνομηδενιστές και οι εκ δεξιών συνοδοιπόροι τους μνημονιακοί νεοφιλελεύθεροι και κατέστησαν τους Έλληνες φόρου υποτελείς, με δυσβάστακτο χρέος, με ματωμένα πλεονάσματα, μέχρι το 2060 και γενικά την Χώρα σε εκποίηση και υποθήκευση μέχρι το 2115!

Έχουμε μπροστά μας την τραγική συνύπαρξη της Πατρίδας μας στην ΕΕ και στην Ευρωζώνη, με τους ιδιωτικούς οικονομικούς μηχανισμούς της να απομυζούν την οικονομία της χώρας μας, μέσα από την ευφάνταστη λειτουργία του δήθεν κοινού νομίσματος και την υπαγορευμένη δημοσιονομική πολιτική σταθερότητας, δηλαδή την αιώνια λιτότητα υπέρ των ισχυρών της ΕΕ!

Αυτοί είναι οι σπουδαίοι λόγοι για τους οποίους εμείς θα επιμείνουμε να αγωνιζόμαστε, στον ένα και μοναδικό δρόμο που κατανοούμε και πιστεύουμε ότι είναι αυτός που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Λαού και του Έθνους και δεν είναι άλλος από αυτόν της Ενότητας σε ίση βάση, όλων των Πατριωτικών και Αντιμνημονιακών Δυνάμεων!

Εμείς θεωρούμε χρέος μας να παλέψουμε για την συγκρότηση της μεγάλης Πατριωτικής Ενότητας, γιατί μόνο μια Ενότητα αυτής της μορφής μπορεί να δώσει τη λύση που περιμένει ο ελληνικός Λαός με ένα ενιαίο Εθνικό Ψηφοδέλτιο!

Το τονίζουμε και το κάνουμε γνωστό από τώρα, ότι στο εξής, δεν θα υπάρξει καμία δικαιολογία για κανέναν, είτε κόμμα, είτε συλλογικότητα, είτε πρόσωπο, που δεν θα ανταποκριθεί θετικά στο γενικό προσκλητήριο που θα σημάνει, πως θα προσφέρει υπηρεσίες στον υποδουλωμένο Λαό και στη λαβωμένη ελληνική Πατρίδα!

Το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Ψηφοδελτίου, τίθεται  στις επάλξεις του Αγώνα για τις Εθνικές εκλογές. Οι εκλογές αυτές θα συγκροτήσουν τη νέα Βουλή των Ελλήνων!

Μιας Βουλής που θα είναι ο χώρος νομοθετικής μάχης για το μέλλον και την εθνική συνέχεια των Ελλήνων, του Ελληνικού Λαού και του Έθνους.

Τονίζουμε δε, ότι :

·        Είμαστε αλληλέγγυοι στον Αγώνα  των Ελλήνων υγειονομικών γιατρών και νοσηλευτών που διώκονται φασιστικά προκειμένου να υποκύψουν στον σημερινό φασισμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Το ίδιο   και στον αγώνα Συνταξιούχων ενάντια στην φασιστοειδή επιβολή του προστίμου προς εξαναγκαστικό εμβολιασμό, ενώ  κατανοούμε εκείνους που δεν μπόρεσαν και δέχτηκαν το εμβόλιο! 

·        Είμαστε αλληλέγγυοι στους Έλληνες πολίτες που  ένεκα των βάρβαρων μέτρων των μνημονίων εξοστρακίζονται από το σπίτι τους και η ελληνική περιουσία περνάει σε ξένα χέρια σε ποσοστό 7 στα 10 σπίτια!

Οι Πατριωτικές Δυνάμεις του Έθνους ενώνουν την φωνή και τη δράση τους στην κατεύθυνση:

·          Τη δικαίωση του Μακεδονικού Ελληνισμού με την ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.

·          Την απελευθέρωση του Ελληνικού λαού από τον οικονομικό γερμανικό ζυγό στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

·          Την θεσμική ανασυγκρότηση της χώρας, με την αναδόμηση των κοινωνικοοικονομικών δομών της οικονομίας,  της άμυνας, της δημόσιας τάξης και της παιδείας των Ελλήνων, γιατί με την Παιδεία οι Έλληνες θα αυτό-κυβερνηθούν.

·          Την Εθνική Ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία για να γίνουν οι Έλληνες κυρίαρχοι στον τόπο τους,.

·          Την οικονομική  ευημερία  και  την ασφάλεια των Ελλήνων με εθνική ξεχρέωση κράτους και πολιτών.

·          Να αναδείξουν οι Έλληνες ξανά τον Άνθρωπο, τον Ανθρωπισμό και τα χαμένα ανθρώπινα ήθη, με την πραγματική Δημοκρατία, το κοινόν  των Ελλήνων, που μας κράτησε αιώνια όρθιους παρά την βαρβαρότητα γύρω μας!

·          Να αναδείξουμε το μεγαλείο και τη δύναμη της Ορθοδοξίας, που – κυρίως – η προηγούμενη και η σημερινή κυβέρνηση πολέμησαν θανάσιμα!

Εθνική ανέγερση όλων λοιπόν, για τη συγκρότηση ενός Εθνικού ψηφοδελτίου που απαιτούν οι καιροί και έχει ανάγκη ο Ελληνισμός και η Πατρίδα μας!!

Από την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή 

loading...