ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΟ NORDSTREAM – ΒΑΘΥΤΕΡΗ KΑΤΑΔΥΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΤΟΥ 3ου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Kit Knightly
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Στην πιο πρόσφατη έκδοση του New World Next Week, ο James Corbett παραθέτει το πρόσφατο άρθρο μου για το σαμποτάζ του Nordstream, αλλά διαφωνεί ευγενικά σχετικά με την ασημαντότητα της απόδοσης.

Υποστηρίζει ότι αυτού του είδους τα γεγονότα θα έχουν σαφείς γεωπολιτικές προεκτάσεις, και ως εκ τούτου η ταυτότητα του ενόχου καθίσταται σημαντική πληροφορία. (Θα ενσωματώσω ολόκληρο το βίντεο, παρακάτω, καθώς οι δύο James αξίζουν πάντα να παρακολουθούνται).

Δείτε το βίντεο

Σέβομαι απεριόριστα το έργο του James και στον κόσμο των εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης δεν υπάρχει ίσως κανείς με τον οποίο να συμφωνώ περισσότερο κατά κανόνα, αλλά εδώ πρέπει να ανταποδώσω αυτή την ευγενική διαφωνία με το ίδιο νόμισμα.

Τώρα, δεν αμφιβάλλω ότι θα υπάρξουν “γεωπολιτικές προεκτάσεις”, αλλά σε έναν μετα-Covidιανό κόσμο πρέπει να αναρωτηθούμε τι σημαίνει αυτό σε πραγματικούς όρους.

Ναι, αυτό πιθανότατα θα σημαίνει “αυστηρότερες κυρώσεις”, ή ότι η Ρωσία θα ανακηρυχθεί “τρομοκρατικό κράτος”. Ίσως ο πόλεμος να “ενταθεί”. Ίσως οι σύμμαχοι της Ρωσίας στην Κίνα ή την Ινδία ή το Ιράν να αντιμετωπίσουν επίσης κυρώσεις.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ





loading...