«Ήρθε στο σπίτι του ηθοποιού. Μου λέει κ. Φόνσου έχετε ανάγκη από χορηγούς; Μπορώ να βρω και να σας ενισχύσω»

 

Α.Φόνσου για Κολωνό: «Συνάντησα τον 53χρονο πριν 10 μέρες – Είχα γνωρίσει & την 12χρονη – “Κάνω θελήματα στον κ.Ηλία”»

Η ηθοποιός Άννα Φόνσου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξη το πρωί της Τρίτη, αποκάλυψε όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σημειώνεται πως μόλις έγινε γνωστός ο εφιάλτης που ζούσε η 12χρονη στα χέρια του 53χρονου ο οποίος βίαζε επανειλημμένα την ανήλικη και στη συνέχεια την εξέδιδε έναντι χρηματικής αμοιβής, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του δράστη να φωτογραφίζεται με πλήθος καλλιτεχνών μεταξύ αυτών και την Άννα Φόνσου και πολιτικών.

Να σημειωθεί πως ο 53χρονος δράστης είναι δραστήριο μέλος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στον Κολωνό και έχει αναπτύξει έντονη πολιτική δράση στην περιοχή και ευρύτερα στο 4ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων.

Η Άννα Φόνσου σημείωσε πως κάποια στιγμή βρέθηκε σε ένα τραπέζι με τον δράστη στον Κολωνό. Εκεί είδε έξω από το εστιατόριο το κορίτσι να κάνει ποδήλατο στις 12 το βράδυ και να απευθύνεται στον δράστη στο πληθυντικό, καθώς – όπως αποκάλυψε – έκανε «θελήματα» για λογαριασμό του.

«Ήταν ένα κοριτσάκι με ένα ποδήλατο στο μαγαζί. Ήταν ψηλό, έμοιαζε γύρω στα 15. Με πλησίασε και μου είπε “Ήθελα να σας γνωρίσω, έχω επτά αδέρφια. Κάνω θελήματα στον κ. Ηλία.”» είπε χαρακτηριστικά.

Για την γνωριμία της με τον δράστη είπε: «Ήρθε στο σπίτι του ηθοποιού. Μου λέει κ. Φόνσου έχετε ανάγκη από χορηγούς; Μπορώ να βρω και να σας ενισχύσω. Να σας φέρω κάτι αναψυκτικά; Θα πάω σούπερ μάρκετ. Και όντως έτσι έγινε. Έφερε τα πράγματα και τα πήγαμε στο σπίτι του ηθοποιού».

Η ίδια είπε πως τελευταία φορά που τον είδε ήταν πριν δέκα μέρες.

Μάλιστα, έσπευσε να αναφέρει πως ο δράστης, που βίαζε και εξέδιδε ένα μικρό παιδί από τον Απρίλη μέχρι τον Αύγουστο, ήταν φιλάνθρωπος…

loading...