Άντε και υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ του Κυριάκου ο Χριστοφοράκος…


Άφωνο έμεινε το Πανελλήνιο από την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αθώωσης των 20 από τους 22 καταδικασθέντες που είχαν εμπλακεί στο μεγαλύτερο πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο του αιώνα! Του σκανδάλου των “μαύρων ταμείων της Siemens”, όπου συμμετείχαν πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες του Τόπου!

Αθώοι λοιπόν όλοι! Καθαρός και αμόλυντος ο γερμανικός πολυεθνικός κολοσσός! Αφού σε αυτό το κράτος επιπλέουν οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις προκειμένου να βγαίνουν πάντα καθαρά τα μεγάλα συμφέροντα που εξουσιάζουν τους πάντες! Άλαλο και το Σύστημα των ΜΜΕ των μεγαλοεπιχειρηματιών – μεγαλοεργολάβων ιδιοκτητών!

Όπου για μια ακόμη φορά αποδείχτηκε, πόσο μεγάλη είναι στην Ελλάδα η επιρροή του Βερολίνου!

Μια 20ετής διαδικασία, που συντάραξε το Πανελλήνιο, τελικά “αποδείχτηκε” πως ήταν “άνθρακας ο θησαυρός”! Τι κι αν έγινε Εξεταστική Επιτροπή στη Βουλή που κατέθεσαν εκατοντάδες μάρτυρες, τι κι αν τον Νοέμβριο του 2019, μετά από διάρκεια τριών ετών στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου εκδικαζόταν η πολύκροτη δίκη της Siemens και στην οποία είχε απαγγελθεί η ενοχή 22 κατηγορουμένων για την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα κατ΄ επάγγελμα, επιβάλλοντας βαριές ποινές κάθειρξης!

Έτσι για μια ακόμη φορά αποδείχτηκε ότι τα Πολιτικοοικονομικά Κέντρα Εξουσίας διαφεντεύουν την Ελλάδα!!Από το “σοφό” διαδίκτυο…Γιάννη Σγουρό θα λέτε και θα κλαίτε…Η αυτοδιοικητική παράταξη της Περιφέρειας Αττικής υπό τον Γιάννη Σγουρό έκλεισε 20 χρόνια ύπαρξης! Η “Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής” ολοκλήρωσε 20 χρόνια δημιουργικής αυτοδιοικητικής πορείας (2002-2022 Υπερνομαρχία Αθηνών - Πειραιώς και Περιφέρεια Αττικής)! Είτε ως διοίκηση, είτε ως αντιπολίτευση!

Πρώτος από όλους ο Γιάννης Σγουρός ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Περιφέρεια Αττικής στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023!

Μόνος εναντίον όλων! Με μόνο σύμμαχο τον λαό της Αττικής, που πλέον συγκρίνει το δικό του έργο (2002-2014), με το έργο των επόμενων διοικήσεων, της Ρένας Δούρου (υποστηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ) και Γιώργου Πατούλη (υποστηρίχθηκε από τη ΝΔ)!

Ένας λαός πονεμένος, πικραμένος, από φωτιές, πλημύρες, χιονοπτώσεις, κακοδιαχείριση οικονομικών πόρων!

Ας αναλογισθεί ο λαός της Αττικής, αν εκπληρώθηκαν οι προσδοκίες τους τα τελευταία χρόνια, αν δόθηκαν αξιόπιστες λύσεις στα προβλήματά τους, αν ένιωσαν οργή, αβεβαιότητα, ανασφάλεια κατά των διοικήσεων Δούρου και Πατούλη!

Όλοι γνωρίζουν τα παραπάνω! Όλοι γνωρίζουν ότι ο Γιάννης Σγουρός “παίζει πολύ δυνατά” στη διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής! Τόσο πολύ που το αναγνωρίζουν εχθροί και φίλοι! Τρομοκρατούνται οι αντίπαλοι που έχουν συνοδοιπόρο τους το Σύστημα των Μέσων!

Γι΄ αυτό ξεκίνησαν από πολύ νωρίς το έργο τους!

Τελευταίο παράδειγμα, αυτό που αλιεύσαμε από το διαδικτυακό fimotro.gr με βαρύγδουπο τίτλο: Με όλους τους άλλους πιθανούς υποψηφίους από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, ο Πατούλης κερδίζει από τον πρώτο γύρο! Λέγοντας παρακάτω αναλυτικά:

«Περίπατο με όλους τους πιθανούς και απίθανους υποψηφίους κάνει ο Γιώργος Πατούλης. Σε μετρήσεις που έχουν συμπεριλάβει τουλάχιστον 15 ονόματα πιθανών υποψηφίων από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, μόνο ο Γιάννης Σγουρός τον πλησιάζει αλλά χάνει και αυτός στον δεύτερο γύρο. Στην περίπτωση υποστήριξης του Γιάννη Σγουρού από ΠΑΣΟΚ και ΚΙΝΑΛ ο Γιώργος Πατούλης κερδίζει με 56%-44%. Στις άλλες περιπτώσεις κερδίζει από τον πρώτο γύρο. Το θέμα είναι όμως ότι το ΠΑΣΟΚ δεν προσανατολίζεται να επιλέξει για να στηρίξει τον Σγουρό. Κατά συνέπεια αποκλείεται να θελήσει την στήριξη μόνο του ΣΥΡΙΖΑ. Στην περίπτωση που αποφασίσει να είναι υποψήφιος ο Γιάννης Σγουρός θα θελήσει να είναι ανεξάρτητος και υπερκομματικός.»!

Τι καταλάβατε από αυτό το δημοσίευμα;

Πρώτον: Ο συντάκτης του άρθρου αναρωτιέται αν θα αποφασίσει ο Γιάννης Σγουρός να είναι ανεξάρτητος και υπερκομματικός! Φαίνεται δεν διαβάζει τις τοποθετήσεις και τις ανακοινώσεις του Γιάννη Σγουρού, ή τις διαβάζει αποσπασματικά!

Δεύτερον: Διαπιστώνεται από τον συντάκτη, πως μόνος αντίπαλος του Γιώργου Πατούλη είναι ο Γιάννης Σγουρός!

Τρίτον: Αποκαλύπτεται από τον συντάκτη του άρθρου, η πολιτική ένδεια του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ στην Περιφέρεια Αττικής! Δηλαδή στον μισό πληθυσμό της Επικράτειας!

Αλλά πέραν των διαπιστώσεων, προκύπτουν και εύλογα ερωτήματα!

Πόθεν γνωρίζει ο συντάκτης, ότι ο Γιώργος Πατούλης θα είναι υποψήφιος έχοντας το χρίσμα της ΝΔ; Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξ ανάγκης και μόνο θα του δώσει εκ νέου το πολιτικό κομματικό χρίσμα! Αλλά θα υπάρχει τον Οκτώβριο του 2023 ΝΔ και Κυριάκος Μητσοτάκης; Οι οποίοι θα συντριβούν εκλογικά από τους οργισμένους Έλληνες ψηφοφόρους;

Επίσης, ρώτησε ο συντάκτης τον Βαγγέλη Μαρινάκη αν εγκρίνει τον Γιώργο Πατούλη; Τι είπατε; Δεν άκουσα!

Ας βγάλουμε τώρα κι ένα συμπέρασμα από όλα τα παραπάνω:

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές έπονται των εθνικών εκλογών!

Θεωρώ ως δεδομένο τα πολιτικά Συστημικά κόμματα να θελήσουν να ανακάμψουν μέσα από την αίγλη του Γιάννη Σγουρού! Γι΄ αυτό ο Γιάννης Σγουρός φαίνεται στις δημόσιες εμφανίσεις του, τόσο νηφάλιος και τόσο ήρεμος! Τους γλεντάει όλους κανονικά! Επικεντρωμένος στα προβλήματα της Περιφέρειας, ως μοναδική φωνή αντιπολίτευσης!!


Η Ρόδος φωνάζει και αντιστέκεται…


Ροδίτης φίλος της στήλης μου έγραψε:

Είμαστε στη Ρόδο μας, στην ναυαρχίδα του Ελληνικού τουρισμού, στην καρδιά της παλιάς πόλης. Κάντε μια βόλτα αργά την νύχτα σ όλα τα στενά, από τον Αγ. Παντελεήμονα ως τον Αγ. Φανούριο και σε παρακείμενες της οδού Σωκράτους και του σιντριβανιού με τους ιππόκαμπους! Να δείτε και να ευφρανθεί η καρδία σας. Και δεν είναι μεθυσμένοι ή άστεγοι τουρίστες! Είναι λ@θρ@εισβολείς Ασιάτες ισλ@μοτζ. Η εμπροσθοφυλακή του σουλτάνου. Και καθημερινώς, μου είπαν κάτοικοι της παλιάς πόλης, έρχονται και νέοι, κι άλλοι, κι άλλοι. Κατάντησε το Κάστρο μας, λένε, Ομόνοια των Αθηνών, ήτοι Ισλαμαμπάντ!

Κύριοι πολιτικοί μας (ιδίως οι Μηταράκης-ΤσιπροΜητσοτάκης), πού το πάτε; Γιατί δεν τηρείτε τους Νόμους και το Σύνταγμα του Ελληνικού Κράτους και εφαρμόζετε μόνο τις εντολές της ΕΕ, της Ύπατης Αμνησίας του ΟΗΕ και των ανθελληνικών ΜΚΟ; Τι τον έχουμε τον Στρατό; Τι την έχουμε την ΕΥΠ; Αλλά και τοπικά έχουν μεγάλη ευθύνη και η Περιφέρεια και ο Δήμος και οι Βουλευτές Δωδεκανήσου.

Φτάνει πιά να τρέχουν μόνο για περίθαλψη, σίτιση και χαρτζιλίκωμα όλων αυτών των Αφροασιατών εις βάρος όλων ημών των σκληρά φορολογουμένων Ελλήνων πολιτών!

Ακούει κανείς; Ακούει λέω κανείς, ή ν΄ αρθώ να σας τα ψάλλω δια ζώσης στα γραφεία σας;

Χωρίς δικά μου σχόλια!!Δεν υπάρχουν σχόλια :