Βιασμός 12χρονης: «Ο 53χρονος μου την είχε πέσει αισχρά – Σε κοιτούσε από πάνω μέχρι κάτω» λέει γειτόνισσά του


 


Για τη συμπεριφορά του 53χρονου Ηλία Μίχου και τον λόγο για τον οποίο απέφευγε να επισκέπτεται το κατάστημά του, μίλησε μια γειτόνισσα του βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης στον Κολωνό.


Πιο συγκεκριμένα, γειτόνισσα του 53χρονου αποκάλυψε ότι ο δράστης είχε προβεί σε σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος της, με χειρονομίες και απρεπείς εκφράσεις. «Τον ήξερα ναι, και τον κύριο Μίχο ήξερα και τη σύζυγό του και το κοριτσάκι ήξερα. Πάνε αρκετά χρόνια που έχω να πάω στο κατάστημά του, διότι ο κύριος Μίχος γενικότερα, ας πούμε, το ματάκι του έπαιζε», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Και συνέχισε: «Προσωπικά σε εμένα δηλαδή μου την είχε πέσει και μάλιστα πολύ αισχρά. Είναι και ο λόγος που σταμάτησα να πηγαίνω στο κατάστημά του. Και από ό,τι έχω ακούσει και γύρω εδώ από την περιοχή και από άλλες κοπέλες, τις έφερνε σε δύσκολη θέση. Σε κοιτούσε δηλαδή από πάνω έως κάτω ρε παιδί μου, έκανε διάφορες… ήταν διαχυτικός… Και την τελευταία φορά θυμάμαι ότι σταμάτησε με το φορτηγάκι του και μου έκανε μία χειρονομία, κάτι μου είπε, δεν θυμάμαι τι, κάτι πολύ χυδαίο ας πούμε».


«Είχε χτίσει μια πολύ καλή βιτρίνα», δήλωσε η γειτόνισσα του 53χρονου στον Κολωνό


«Γενικότερα όμως ήταν στην περιοχή… είχε χτίσει μια πολύ καλή βιτρίνα, ένα πολύ καλό όνομα, φρόντιζε να έχει τις διασυνδέσεις του από εδώ και από εκεί σε όλους τους χώρους, είτε είναι πολιτικός είτε είναι θρησκευτικός, είτε είναι καλλιτεχνικός… Είχε ένα καλό όνομα. Δηλαδή παρουσιαζόταν ως ένας ευυπόληπτος πολίτης», συνέχισε.


«Φαινόταν ότι ήταν ανήλικο» είπε για τη 12χρονη


Μεταξύ άλλων η γειτόνισσα μίλησε και για την 12χρονη. «Βεβαίως το ήξερα το κορίτσι. Ένα κουκλί, ένα χαμογελαστό πλάσμα, ευγενέστατο, συγκροτημένο. Φαινόταν δηλαδή, έτσι; Ήταν ένα πολύ σεμνό παιδί. Δεν ήταν ένα κοριτσάκι που θα το δεις έξαλλα ντυμένο, ”μεγαλίστικα” ντυμένο ή βαμμένο. Πολύ σεμνό παιδί. Ένα κοριτσάκι που φαινόταν για την ηλικία του. Φαινόταν ότι ήταν ανήλικο, δεν φαινόταν να πηγαίνει λύκειο», τόνισε χαρακτηριστικά.


«Καταλάβαινες ότι πήγαινε δημοτικό, άντε να ήταν αρχές γυμνασίου, εκεί. Ήταν μία πολυμελής οικογένεια. Εγώ θα την χαρακτήριζα δυσλειτουργική οικογένεια. Μια οικογένεια με πολλά προβλήματα, οικονομικά», κατέληξε η γειτόνισσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :