”Τρελάθηκαν” οι Τούρκοι: ”Υπάρχει σχέδιο εισβολής & διάλυσης της Τουρκίας-Συμμαχία Ελλάδας-Γκιουλενιστών & Αρμενίας”!Νέα προκλητικά δημοσιεύματα και σήμερα από τα τουρκικά ΜΜΕ!

Τι αναφέρουν:

”Κάνοντας αξιολόγηση στην Akit σχετικά με την κλιμάκωση της έντασης από την Ελλάδα Cihat Yaycı ανέφερε τα εξής:

«Η Ελλάδα και η Ιταλία κατέλαβαν τη Δυτική Ανατολία κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου από τα νησιά Λέσβος, Χίος και Σάμος, τα οποία δεν θα έπρεπε να έχουν στρατό σήμερα, αλλά είναι στρατιωτικοποιημένα! Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Αλλά η ιστορία επαναλαμβάνεται για όσους δεν μαθαίνουν. Εάν η Ελλάδα κάνει μια τέτοια τρέλα, θα πρέπει επίσης να κινδυνεύσει να την πετάξουμε ξανά στη θάλασσα.

Αυτές οι εντάσεις που δημιούργησε η Ελλάδα δεν είναι γεγονότα που προέκυψαν από το πουθενά. Εδώ και δεκαετίες βιώνουμε εντάσεις και εντάσεις που απορρέουν αποκλειστικά από τις απαιτήσεις της Ελλάδας, αλλά ειδικά μετά τις 15 Ιουλίου 2016 επιχειρούνται στόχοι όπως η εισβολή και διάλυση της Τουρκίας, που δεν μπόρεσε να επιτευχθούν στην Τουρκία από την Ελλάδα. Στις 15 Ιουλίου, η FETÖ έκανε συμφωνία με το PKK, την Αρμενία και ανοιχτά την Ελλάδα.

«Η Τουρκία δεν απαιτεί τίποτα άλλο από το να ενεργεί σύμφωνα μόνο με τις Συνθήκες Ειρήνης της Λωζάνης και των Παρισίων.Με τη Συνθήκη Ειρήνης της Λωζάνης του 1923 και τις Συνθήκες Ειρήνης του Παρισιού του 1947, τα νησιά αυτά μεταβιβάστηκαν στην Ελλάδα με την προϋπόθεση ότι θα παραμείνουν σε «μη στρατιωτικό καθεστώς». ”

Δεν υπάρχουν σχόλια :