ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας – ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΤΕΛΟΣ και βουρ για ΧΟΥΝΤΑ, vid

 

«ΣΕΙΣΜΟΣ» με τη είδηση…

Η Dr. Susan Michie, μέλος της Επιστημονικής Συμβουλευτικής Ομάδας για την Έκτακτη Ανάγκη (SAGE) της βρετανικής κυβέρνησης με συχνή παρουσία στο βρετανικό δίκτυο BBC, υπέρμαχος των lockdown και των περιοριστικών μέτρων, είναι μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος, κάτι που φαίνεται άλλωστε ακόμα και στο διαδίκτυο.

Πλέον, σε μία κίνηση που μόνο τυχαία δεν είναι και δείχνει πως έρχεται κομμουνιστικού τύπου χούντα σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο και τους συμμάχους τους (για αρχή), η Michie διορίστηκε στην προεδρία της συμβουλευτικής ομάδας συμπεριφοράς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

«Της έχει δοθεί τώρα μια κορυφαία θέση στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας», μεταδίδουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ και υπογραμμίζουν: «Ακριβώς, μία Βρετανίδα κομμουνίστρια που ήθελε τις μάσκες προσώπου να φοριούνται για πάντα, έχει αναλάβει σημαντικό ρόλο στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας».

Από την πλευρά της, η βρετανική Daily Mail γράφει:

«Στην κομμουνίστρια Βρετανίδα επιστήμονα με τον χαρακτηρισμό «Νταντά του Στάλιν» που ήθελε μάσκες προσώπου και κοινωνική αποστασιοποίηση για ΠΑΝΤΑ, ανατίθεται κορυφαία θέση στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας»!

Η παγκόσμια ελίτ δεν κρατά πλέον ΟΥΤΕ τα προσχήματα.

loading...