ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ»(«COUNCIL FOR INCLUSIVE CAPITALISM»);

ΟΤΑΝ Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ…ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ!!!

ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Brandon Smith
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Η ιδέα ότι υπάρχει μια ατζέντα για μια παγκόσμια κυβέρνηση μεταξύ των οικονομικών και πολιτικών ελίτ του κόσμου έχει από καιρό χαρακτηριστεί ως

“θεωρία συνωμοσίας” στα κυρίαρχα και καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης.

Και δυστυχώς, ακόμα και όταν μπορείς να πείσεις τους ανθρώπους να δουν και να αποδεχτούν τα στοιχεία ότι τα τραπεζικά ιδρύματα και ορισμένοι πολιτικοί συνεργάζονται για τους δικούς τους σκοπούς, πολλοί άνθρωποι ΑΚΟΜΑ δεν θα διασκεδάσουν την ιδέα ότι ο απώτερος στόχος αυτών των εξουσιαστών είναι η μονοκοσμική αυτοκρατορία.

Απλά δεν μπορούν να καταλάβουν κάτι τέτοιο.

Οι άνθρωποι θα πουν ότι το κατεστημένο καθοδηγείται μόνο από την απληστία και ότι οι ενώσεις τους είναι εύθραυστες και βασίζονται μόνο στο ατομικό συμφέρον. Θα πουν ότι τα γεγονότα κρίσεων και οι μετατοπίσεις στις κοινωνικές και πολιτικές τάσεις είναι τυχαία και όχι προϊόν σκόπιμης μηχανικής. Θα πουν ότι οι ελιτιστές δεν θα μπορέσουν ποτέ να συνεργαστούν επειδή είναι πολύ ναρκισσιστές κ.λπ.

Όλα αυτά τα επιχειρήματα είναι ένας μηχανισμός αντιμετώπισης του κοινού για να αντιμετωπίσει τα στοιχεία που δεν μπορεί να αντικρούσει με άλλο τρόπο.

Όταν τα γεγονότα γίνουν συγκεκριμένα και οι εξουσιαστές παραδεχτούν ανοιχτά τα σχέδιά τους, κάποιοι άνθρωποι θα επιστρέψουν στη συγκεχυμένη άρνηση. Δεν θέλουν να πιστέψουν ότι το οργανωμένο κακό σε τέτοια κλίμακα θα μπορούσε πραγματικά να υπάρχει. Αν υπήρχε, τότε όλα όσα νόμιζαν ότι γνώριζαν για τον κόσμο μπορεί να ήταν λάθος.

Για πολλά χρόνια η ατζέντα για την παγκόσμια διακυβέρνηση ψιθυριζόταν μόνο στους ελιτίστικους κύκλους, αλλά κάθε τόσο κάποιος από αυτούς μιλούσε δυνατά δημόσια γι’ αυτήν. Ίσως από αλαζονεία ή ίσως επειδή αισθάνθηκαν ότι ήρθε η ώρα να διευκολύνουν τον πληθυσμό να αποδεχτεί την πιθανότητα. Όποτε το ανέφεραν, το αποκαλούσαν “Νέα Τάξη Πραγμάτων”.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...