ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ!!! ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΖΑΠΟΡΙΖΙΑ: «ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΠΕΙΛΗ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ»!

ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ! ΔΟΑΕ: «Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ…»

BΙNTEO  

Λίγο πριν τον πυρηνικό όλεθρο!!! Ρωσία για Ζαπορίζια: Πυρηνική Τρομοκρατία, απειλή πυρηνικού ατυχήματος και ανθρωπιστικής

καταστροφής μεγαλύτερης Τσερνομπίλ! Οι Ουκρανοί βομβάρδισαν ξανά τον πυρηνικό σταθμό! ΔΟΑΕ: ο χρόνος τελειώνει…..

Πυρηνική Τρομοκρατία….. μετά τον βιολογικό πόλεμο σειρά έχει ο πυρηνικός εφιάλτης….βιοτρομοκρατία, πυρηνικοτρομοκρατία. Η Ουκρανία συνεχίζει να βομβαρδίζει τον πυρηνικό σταθμό του 

Ζαπορόζια που είναι υπό ρώσικο έλεγχο.

Η Energoatom ανακοίνωσε ότι ένας νέος βομβαρδισμός, την Πέμπτη «κοντά σε πυρηνικό αντιδραστήρα», κατέστρεψε αρκετούς αισθητήρες ακτινοβολίας.

Η κρατική εταιρεία της Ουκρανίας, η οποία διαχειρίζεται τους πυρηνικούς σταθμούς της χώρας, είπε επίσης ότι ένα εγχώριο αντλιοστάσιο λυμάτων υπέστη ζημιές, επικαλούμενη «σημαντικό καπνό».

«Η κατάσταση χειροτερεύει, επειδή υπάρχουν ραδιενεργές ουσίες κοντά», πρόσθεσε η Energoatom.«Εάν συνεχιστεί ο βομβαρδισμός της Ζαπορίζια, θα είναι θέμα χρόνου να αντιμετωπίσουμε μια πυρηνική καταστροφή» (Mόνιμος αντιπρόσωπος Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη)

Σύμφωνα με το RIA Novosti η Ουκρανία συνεχίζει να βομβαρδίζει τον πυρηνικό σταθμό του Zaporozhye – αυτές οι ενέργειες, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, αποτελούν πράξη πυρηνικής τρομοκρατίας.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...