ΟΤΑΝ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΡΑΣΗ Η ΕΝΙΟΤΕ … ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ!!

Μάλλον θα έχουν πολλή δουλειά οι ιστορικοί του μέλλοντος όταν θα αναφέρονται στην ΕΛΛΑΔΑ και τα όσα πέρασε και περνά η χώρα μας τα τελευταία χρόνια, κατά την αναγραφή των γεγονότων, για τα οποία μάλιστα ενδέχεται τότε να υπάρχουν και οι σχετικές αποδείξεις κλπ μαρτυρίες.

Αναφερόμαστε στον «πόλεμο» που δέχεται τα τελευταία χρόνια και η χώρας μας, για τον οποίο ολοένα και πληθαίνουν οι ενδείξεις, ότι ο ”πόλεμος” αυτός έχει καθαρά θρησκευτικό αφήγημα και συγκεκριμένα ο στόχος του θεωρούμε ότι είναι η ορθοδοξία.

Άλλωστε όλοι θα θυμούνται την ρύση  Τούρκου πολιτικού ο οποίος είχε πει ότι: ”Θα καταλάβουμε την Ευρώπη και την Ελλάδα, χωρίς να πέσει ούτε μία σφαίρα. Θα τους… πνίξουμε με τις ορδές των μουσουλμάνων που θα στείλουμε στις χώρες τους!!

Τα παρακάτω στοιχεία που καταδεικνύουν κάτι τέτοιο, κατά την άποψη του γράφοντα, είναι τα παρακάτω:

1.-Κατ΄αρχάς, το σχέδιο που είχαν και έχουν βάλει σε εφαρμογή οι εμπνευστές του, ήταν και είναι να… γονατίσουν τις χώρες που η ορθοδοξία είναι κυρίαρχη σ ΄αυτές σε μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού, και θα μπορούσαν να χαλάσουν τα σχέδιά τους. Οι αμιγείς χώρες αυτές λοιπόν κατά γενική ομολογία, μεταξύ άλλων, είναι η Ρωσία, η Γιουγκοσλαβία και η χώρα μας.

Με ποιο τρόπο λοιπόν σχεδίαζαν αρχικά να τις… γονατίσουν!!

Ο πρώτος τρόπος ήταν ο πόλεμος. Πόλεμο όμως με την Ρώσικη «αρκούδα» δεν ήταν εύκολο να γίνει αρχικά, για ευνόητους λόγους. Το μόνο που τόλμησαν αρχικά να πράξουν ήταν το εμπάργκο, το οποίο όμως ήταν αμελητέα ποσότητα για τον Ρώσικο γίγαντα.

Έλα όμως που στα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων η Ρωσία ήταν εμπόδιο και έπρεπε οπωσδήποτε να εμπλακεί σε πόλεμο η υπερδύναμη αυτή και μάλιστα με μία όμορη και ομόθρηση (Ορθόδοξοι) κατά το πλείστον χώρα την Ουκρανία, πράγμα που δυστυχώς το πέτυχαν.

Η χώρα μας ήταν και είναι στις αγκάλες της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ, κάτι το οποίο αποτελούσε και αποτελεί τροχοπέδη στα σχέδιά τους για εμπόλεμη κατάσταση.

Έτσι λοιπόν ξεκίνησαν την εφαρμογή του σχεδίου τους, με τον «αδύνατο κρίκο της Ορθόδοξης αλυσίδας», την πρώην Γιουγκοσλαβία, εναντίον της οποίας έριξαν πριν λίγα χρόνια, τόνους (ληγμένο) πολεμικό υλικό, καταστρέφοντάς την οικονομικά και όχι μόνο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί ακόμη και σήμερα να σηκώσει κεφάλι.

Το αξιοσημείωτο δε της υπόθεσης είναι ότι οι κάτοικοι της Γιουγκοσλαβίας δεν παράτησαν τη χώρα τους για να μεταναστεύσουν σε όμορες χώρες, αλλά παρέμειναν σ΄ αυτήν.

Οπότε ένα εμπόδιο λιγότερο για τα σχέδιά των εμπνευστών της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

2.-Επόμενο θύμα η χώρα μας εναντίον της οποίας, όπως προαναφέραμε, λόγω Ε.Ε & ΝΑΤΟ δεν ήταν εύκολο να την εμπλέξουν σε πολεμικές περιπέτειες. Σκέφτηκαν λοιπόν να την γονατίσουν οικονομικά, επιβάλλοντας την τρία μνημόνια, βρίσκοντας φυσικά εντός και εκτός των συνόρων πρόθυμους να βοηθήσουν σ΄ αυτό το σχέδιό τους σύγχρονους «εφιάλτες».

Όπως όμως λέει και το γνωμικό, «Του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει» είδαν ότι δεν τα κατάφεραν και ο λαός μας ξεπέρασε, με απώλειες είναι η αλήθεια αυτόν τον σκόπελο, αφού χιλιάδες συμπολίτες μας αυτοκτόνησαν, πτώχευσαν κλπ, ενώ οι νεολαία μας και τα πιο καλά μυαλά αναχώρησαν για το εξωτερικό. Παρ΄ όλα αυτά όμως, καταφέραμε και σταθήκαμε όρθιοι.

3.-Τότε λοιπόν το σατανικό μυαλό τους συνέλαβε το σχέδιο της αλλοίωσης του Ελληνικού πληθυσμού, χρησιμοποιώντας ως «Δούρειο ίππο» και με το πρόσχημα της μετανάστευσης και προσφυγιάς, χιλιάδες νεαρά κυρίως άτομα, με σκοπό να παραμείνουν στη χώρα μας, δίνοντας ως αποζημίωση έναν πακτωλό χρημάτων, με αντάλλαγμα οι ορδές αυτές των αλλόθρησκων και με διαφορετική κουλτούρα και θρησκεία,, να μείνουν εντός Ελληνικών συνόρων και να κάνουν όταν θα έρθει η ώρα τη ”βρόμικη” δουλειά τους!!

Μάλιστα οι «έξυπνοι» σύμμαχοί μας διάλεξαν και … άρπαξαν στην κυριολεξία από αυτούς τους πρόσφυγες κλπ μετανάστες, το δυναμικό που ήθελαν (γιατροί κλπ), αφήνοντας στη χώρα μας την… αφρόκρεμα των φανατικών ισλαμιστών!!, οι οποίοι όπως φαίνεται στα διάφορα βίντεο που αναρτώνται στο διαδίκτυο και γενικότερα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, είναι νεαρής ηλικίας!! και φανατικοί ανθέλληνες που μισούν κάθε τι Ελληνικό και Ορθόδοξο!!

Παράλληλα, ”βούτυρο στο ψωμί τους”, ήρθε και ο Κορονό-ιός, για τον οποίο εικάζεται ότι σκόπιμα προκλήθηκε από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων για την εξυπηρέτηση των όποιων σχεδίων τους, όπου με πρόσχημα τη σωτηρία των ανθρώπων είχαν επιβληθεί στους πολίτες μέτρα που θυμίζουν εμπόλεμη κατάσταση.

Και σαν επιστέγασμα όλων των ανωτέρω, ήρθε και η  δήλωση  από τα πιο επίσημα χείλη, που αντί η πολιτεία να υποστηρίξει με μέτρα την υπογεννητικότητα και τη ΜΗ φυγή των νέων μας εκτός Ελλάδας, υποστηρίζουν ότι για την “επίλυση” δήθεν του δημογραφικού προβλήματος, τη μαζική νομιμοποίηση και ένταξη στην Ελληνική κοινωνία των παρανόμων μεταναστών, που βρίσκονται στη χώρα, που ως γνωστόν, στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι Μουσουλμάνοι, προερχόμενοι μάλιστα από χώρες, που είναι στρατηγικοί σύμμαχοι της Άγκυρας.

Αντί δηλαδή η Πολιτεία να εξαγγείλει πολιτικές και μέτρα καταπολέμησης της σημερινής κατάστασης με την υποστήριξη των γεννήσεων και γενικότερα της Ελληνικής οικογένειας, με την παροχή στέγης και άλλων κοινωνικών και φορολογικών κινήτρων, δυστυχώς προωθεί την ”πολυπολιτισμικότητα”.

Τελευταία μάλιστα απειλείται η χώρα μας με τον φόβο του πολέμου με τον συνήθη ύποπτο γείτονά μας την Τουρκία, η οποία εκτός από το να παραβιάζει και να απειλεί τη χώρα μας, ”ανοίγει” τις πόρτες της στους μετανάστες που φιλοξενεί και είναι σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από 3-4 εκατομμύρια ψυχές, προκειμένου γεμίσουν ασφυκτικά και με άλλους Μουσουλμάνους τη χώρα μας, καταφεύγοντας στον λεγόμενο υβριδικό πόλεμο!!

Τα αποτελέσματα δυστυχώς τα βλέπουμε καθημερινά, αν και θεωρούμε ότι το έργο αυτό έχει ακόμη πολλά επεισόδια. Τώρα εάν θα πετύχουν το σκοπό τους ένας Θεός γνωρίζει…

Ας ευχηθούμε να έχει και αίσιο τέλος για τη χώρα μας αν και πολύ αμφιβάλλουμε…

https://www.ifonitispellas.gr/

loading...