ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ πριν αρχίσει η Ουκρανία! Τελικά ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ άγριας φτώχειας


 


Όπως είδατε χθες, ανώτατο στέλεχος του Κόμματος των Πρασίνων έχει προκαλέσει διαμάχη προτείνοντας στους Γερμανούς να χρησιμοποιούν πετσέτες αντί να κάνουν ντους, με πρόσχημα


Τα σχόλια έγιναν από τον πρωθυπουργό της Βάδης-Βυρτεμβέργης Winfried Kretschmann ως δήθεν απάντηση στην ενεργειακή κρίση, η οποία θα επιδεινωθεί αυτό το χειμώνα ως αποτέλεσμα των ελλείψεων φυσικού αερίου που προκλήθηκαν από τον πόλεμο στην Ουκρανία.


«Ακόμη και το πανί είναι μια χρήσιμη εφεύρεση», είπε ο Πράσινος πολιτικός στο Südwest-Presse.


Ωστόσο ένα βίντεο από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ από πολύ πιο πριν, δείχνει πως η… παρότρυνση για οικονομία στο πλύσιμο σώματος, ρούχων κοκ, είχε ξεκινήσει πολύ πριν από την ρωσική επιχείρηση στα ρωσικά εδάφη της Ουκρανίας και ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ!!!


Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο βίντεο προτρέπει τους ανθρώπους να πλένουν λιγότερο τα ρούχα τους, επειδή το πλύσιμο των ρούχων προκαλεί δήθεν κλιματικές αλλαγές.


ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΟΒΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ… ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ. ΤΟ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΘΑ ΤΑ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Ή ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :