ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ, 1947-2022

ΟΙ “ΕΒΡΑΙΟΙ” ΚΑΙ ΟΙ “ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ” ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ” ΚΑΙ ΤΟΥΣ “ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ”;

Ραβίνος Michoel Green
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Ο Κώδικας της Νυρεμβέργης μόλις πέθανε μετά από μακροχρόνια ασθένεια. Ως επίσημη αιτία θανάτου έχει αναγνωριστεί το κόψιμο, αλλά οι ειδήμονες υποστηρίζουν ότι ο Κώδικας πάλευε στην

πραγματικότητα με ανίατη ασθένεια τα τελευταία τρία χρόνια, ακόμη και πριν κάνει το ντεμπούτο του ο ιός Wuhan.

Πολυάριθμοι παράγοντες συνέβαλαν στο τέλος του Κώδικα, αλλά η μεταστατική τυραννία είναι η υποκείμενη κατάσταση που ευθύνεται κυρίως για τον αργό και βασανιστικό θάνατο του Κώδικα.

Στην πραγματικότητα, ο Κώδικας βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη από τότε που επιβλήθηκαν τα λουκέτα και οι εντολές μάσκας το 2020.

Μετά από χρόνια συστηματικής κακοποίησης και ομαδικού βιασμού από τον ΠΟΥ, το CDC και τις παγκόσμιες κυβερνήσεις, ο Κώδικας της Νυρεμβέργης υπέκυψε τελικά στις πληγές του και κηρύχθηκε νεκρός στις 30 Ιουνίου 2022, όταν το Ανώτατο Δικαστήριο αρνήθηκε να λάβει μέτρα κατά των εντολών για τα εμβόλια που θα μπορούσαν να αναστήσουν αποτελεσματικά τον Κώδικα. 

Το Δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι είχε τεθεί εντολή DNR (μη αναζωογόνησης) στον ύστερο Κώδικα της Νυρεμβέργης και ότι θα επιτρεπόταν μόνο παρηγορητική φροντίδα.

Ο θάνατος του Κώδικα συνέπεσε επίσης με τα πρόσφατα σχέδια της Πολιτείας της Νέας Υόρκης για τη δημιουργία στρατοπέδων καραντίνας για ανθρώπους όποτε η Πολιτεία το κρίνει “απαραίτητο”.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...