Η Pfizer, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!


« ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΣΙΝ»ΕΙΝΑΙ «Η ΕΝ ΠΟΛΛΑΙΣ ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ ΠΕΡΙΠΕΣΟΥΣΑ» ΚΟΛΟΣΙΑΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ...
Η Pfizer επιβάλλει στα κράτη μυστικά ιδιωτικά δικαστήρια όπου θα κριθεί σε περίπτωση διαμάχης για το εμβόλιο.

Σε περίπτωση διαφωνίας σχετικά με τα εμβόλια, η Pfizer απαιτεί από τα κράτη να τη διώκουν σε μυστικά ιδιωτικά (και όχι δημόσια) δικαστήρια των οποίων οι δικαστές και η ετυμηγορία παραμένουν εντελώς μυστικά. 

Ένας από τους όρους που επιβάλλει ο φαρμακευτικός κολοσσός στα κράτη κατά την υπογραφή συμφωνιών για την αγορά των δόσεων του εμβολίου του

Η Pfizer, για άλλη μια φορά, στο εδώλιο. Μόλις δύο ημέρες μετά την αποκάλυψη που έκανε το Lecourrier-du-soir.com σχετικά με τους μυστικούς ελιγμούς της Pfizer για να φιμώσει τους πληροφοριοδότες που έχουν διακυβευτικές πληροφορίες για τις ανθυγιεινές πρακτικές της, το συντακτικό μας επιτελείο έλαβε και πάλι νέες πληροφορίες για το πανίσχυρο αμερικανικό εργαστήριο το οποίο, από την άφιξη της πανδημίας του κορωνοϊού, συνέχισε να συγκεντρώνει δισεκατομμύρια δολάρια σε συμβάσεις που συχνά συνάπτονται κάτω από εξαιρετικά αδιαφανείς συνθήκες.

Πράγματι, τις τελευταίες ώρες, μέσω του αμερικανικού ΜΜΕ Washington Post, το συντακτικό μας επιτελείο έμαθε την ύπαρξη αναφοράς της οργάνωσης Citizen.org που αποκαλύπτει τις «ολοκληρωτικές» μεθόδους που επέβαλε η γιγάντια φαρμακευτική εταιρεία για την πώληση των εμβολίων της. .

Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει λάβει αυτός ο οργανισμός, στις συμβάσεις που έχει υπογράψει με τα κράτη, η Pfizer υπαγορεύει τη νομοθεσία της. 

Σε υποστηρικτική απόδειξη, το Citizen.org κατηγορεί το αμερικανικό εργαστήριο ότι φίμωσε τις κυβερνήσεις. 

Για παράδειγμα, στην περίπτωση των συμβάσεων που υπογράφηκαν με τη Βραζιλία, η κυβέρνηση αυτής της χώρας είχε διαταχθεί να μην αποκαλύψει καμία πληροφορία σχετικά με τους όρους της συμφωνίας.

Προφανώς, η Βραζιλία δεν θα ήταν η μόνη χώρα που υπέστη τη δικτατορία του παντοδύναμου αμερικανικού εργαστηρίου. Διότι, σύμφωνα με το Citizen.org, οι ίδιοι όροι εμπιστευτικότητας έχουν επιβληθεί και στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην αμερικανική κυβέρνηση. «Σε αυτές τις περιπτώσεις, ωστόσο, η υποχρέωση ισχύει και για τα δύο μέρη», σημειώνει η οργάνωση.

Στην περίπτωση των Ηνωμένων Πολιτειών, για παράδειγμα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει λάβει εντολή να μην εκδώσει καμία δημόσια δήλωση σχετικά με την ύπαρξη της συμφωνίας ή τους όρους της. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια :