Μητσοτάκη παραιτήσου τώρα, πριν σου στείλει την παραίτηση ο Ευρωπαϊκός Αρμαγεδδών.


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου * 

Η “ρωσική θύελλα” δημιουργεί τρόμο στην Ευρώπη και τείνει να τη διαλύσει! Μετά την παραίτηση του Πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον, έρχεται η παραίτηση του Πρωθυπουργού της Ιταλίας Μάριο Ντράγκι, για να γεμίσει με περαιτέρω ανησυχία τα Ευρωπαϊκά κράτη εν όψει του χειμώνα που φτάνει και η Ρωσία θα εκπληρώσει τις απειλές της! Οι πληροφορίες μας λέγουν πως τέτοια προβλήματα κυβερνητικής αστάθειας δημιουργούνται και στην Ολλανδία!

Στη Γερμανία, δεν μένει πολύς χρόνος για να επαναστατήσει ο ευδαιμονικός λαός της! Επίσης αξιομνημόνευτη είναι η ήττα του Εμανουέλ Μακρόν στις βουλευτικές εκλογές της Γαλλίας!

Τα Ευρωπαϊκά κράτη ταρακουνιούνται και μόνο στην Ελλάδα μένει στο απυρόβλητο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης!

Ο Πρωθυπουργός που απέτυχε παταγωδώς στη διαχείριση του COVID-19 και καταγράφεται ως η χειρότερη χώρα στην Ευρώπη με τους περισσότερους θανάτους!

Ο Πρωθυπουργός, του οποίου η χώρα καταγράφεται, ως η χώρα που δεν έχει ελευθερία Τύπου!

Ο Πρωθυπουργός, που επί των ημερών του καταστράφηκε η χώρα με φωτιές, πλημύρες, και κάθε είδους φυσική καταστροφή!

Ο Πρωθυπουργός, που ενώ τα νοσοκομεία μας φωνάζουν για επιπλέον προσωπικό, αυτός εμμονικά στέλνει σε αναστολή χιλιάδες νοσοκομειακούς!

Ο Πρωθυπουργός, που επέβαλε το φασιστικό μέτρο της επιβολής διοικητικού προστίμου στους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας, άνω των 60 ετών!

Ο Πρωθυπουργός, που επί των ημερών του η Ελλάς έχει την ακριβότερη βενζίνη στην Ευρώπη και το χειμώνα που μας πέρασε το πετρέλαιο θέρμανσης διπλασιάστηκε σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο!

Ο Πρωθυπουργός, που εφηύρε τη ρήτρα αναπροσαρμογής για να “ληστέψει” τους Έλληνες!

Ατέλειωτος ο κατάλογος των πολιτικών εγκλημάτων του Κυριάκου Μητσοτάκη, που μας θωρεί ατάραχος!

Που η οργή του λαού μας είναι συνεχώς αυξανόμενη και από τις φρούδες υποσχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, που αρκεί κάποιος να δει όσους στήνονται στα ΑΤΜ προκειμένου να δουν το ποσόν που τους επιστρέφεται από την κυβερνητική κλεψιά των λογαριασμών ρεύματος της ΔΕΗ και των παρόχων αυτής, τι ακριβώς λέει!

Που καλούνται 600 χιλιάδες επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες να πληρώσουν, δηλαδή να επιστρέψουν 3 δισ. Ευρώ από τα 8/9 που έλαβαν!

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, αποφυλακίζεται και καταδικασθείς Λιγνάδης, για να οδηγήσει τον λαό στα κάγκελά!

Αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχίζει να μας θωρεί ατάραχος!

Όμως το τσουνάμι έρχεται και το αντιλαμβάνεται κι ας κάνει πως δεν το ακούει!

Με την παραίτησή του, ενδεχομένως να προλάβει να σωθεί! Όσο όμως την καθυστερεί μεγαλώνει ο κίνδυνος να συμπαρασυρθεί!!

loading...