«ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ Ατζέντα»: Στείρωσαν γυναίκες παρά την θέλησή τους – ΣΑΛΟΣ με ταινία κατά του Π.Ο.Υ. που λέει ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ, vid


 Αναφορά και στα εμβόλια COVID…

Από τον βραβευμένο σκηνοθέτη Dr. Andy Wakefield, σε συνεργασία με τον εκτελεστικό παραγωγό Robert F. Kennedy, Jr., Πρόεδρο της Children’s Health Defense (CHD) και της CHD Films, δημιουργήθηκε το ντοκιμαντέρ «Στειρότητα: Μια Διαβολική Ατζέντα».


Η ταινία εκθέτει ένα πείραμα ελέγχου πληθυσμού του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) που πραγματοποιήθηκε υπό το πρόσχημα ενός προγράμματος εμβολιασμού, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τη στείρωση γυναικών στην Αφρική χωρίς την γνώση ή την συγκατάθεσή τους.


«Είναι επίκαιρη ειρωνεία που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αποκαλύπτει τις αληθινές του προθέσεις καθώς κάνει μια απεγνωσμένη αρπαγή για τον έλεγχο της παγκόσμιας υγείας», δήλωσε ο Wakefield, ο οποίος σκηνοθέτησε την ταινία. «Αυτή η ιστορία είναι μια αληθινή πτυχή του ΠΟΥ».


Το «Infertility: A Diabolical Agenda – Υπογονιμότητα: Μια Διαβολική Ατζέντα» ανοίγει την αυλαία για να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από την συνεργασία του ΠΟΥ με την κυβέρνηση της Κένυας, στην οποία ένας πειραματικός εμβολιασμός κατά του τετάνου —που αργότερα βρέθηκε να συνοδεύεται από την ορμόνη εγκυμοσύνης βhCG ( ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη )— δόθηκε σε εκατομμύρια Αφρικανών γυναικών σε αναπαραγωγική ηλικία την δεκαετία του 1990 και τις αρχές της δεκαετίας του 2000. Κατά συνέπεια, τους αφαίρεσαν το δικαίωμα να κάνουν παιδιά, στο πλαίσιο της αποσυμφόρησης του πληθυσμού, κάτι που ειπώνεται ξεκάθαρα πλέον στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.


Ο Γουέικφιλντ εξιστορεί αυτήν την τραγική ιστορία και φέρνει στο φως νέα συγκλονιστικά στοιχεία. Όπως προειδοποιεί ο αείμνηστος Δρ Stephen Karanja στην ταινία, «Όταν τελειώσουν με την Αφρική, έρχονται για σένα».


Μήπως αυτό συμβαίνει σήμερα;;; Στις μέρες μας;;;


«Οι αλήθειες που εκτίθενται σε αυτήν την ταινία ρίχνουν φως, μέσω μιας δοκιμής τετάνου στην Αφρική, στα συμπτώματα της υπογονιμότητας που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των αναφορών μετά το εμβόλιο Gardasil και τα εμβόλια για τον COVID-19 », δήλωσε ο Chief Science Director της CHD, Dr. Μπράιαν Χούκερ.


Η Mary Holland, πρόεδρος της CHD και γενική σύμβουλος και συγγραφέας του « The HPV Vaccine on Trial: Searching Justice for a Generation Betrayed », είπε για την ταινία:


«Αυτή η ταινία τεκμηριώνει στοιχεία που υποστηρίζουν σθεναρά την ιδέα ότι ο ΠΟΥ διεξήγαγε ένα πείραμα σε γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία για να τις καταστήσει υπογόνιμες χωρίς συναίνεση.

Το Καταστατικό της Ρώμης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου , που υπογράφηκε από τις περισσότερες χώρες του κόσμου, διευκρινίζει ότι η αναγκαστική στείρωση είναι έγκλημα πολέμου. Αυτή η ταινία υπογραμμίζει ότι το να καθιστούν τα ανθρώπινα όντα στείρα χωρίς την συγκατάθεσή τους, όπως έγινε στα πιο ευάλωτα άτομα κατά την εποχή της ευγονικής στις ΗΠΑ, είναι πραγματικά διαβολικό.

Η ταινία ρωτά εάν η παγκόσμια κοινότητα πρέπει να εξουσιοδοτήσει σε μεγάλο βαθμό τον ΠΟΥ να ρυθμίζει και να επιβάλλει την παγκόσμια πολιτική υγείας».


Δεν υπάρχουν σχόλια :