”Απασφάλισαν” οι Τούρκοι: ”Οι ΗΠΑ θέλουν ρίξουν τον Ερντογάν & επιθυμούν πόλεμο Αθήνας-Άγκυρας”! – Σφοδρή επίθεση σε Ουάσιγκτον & Ελλάδα

 Συνεχίζουν τις προκλήσεις τα τουρκικά ΜΜΕ. Τι αναφέρουν:

”Κάνοντας μια δήλωση πρόσφατα σχετικά με τα προκλητικά βήματα της Ελλάδας με στόχο την Τουρκία, ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε: «Προειδοποιούμε ξανά την Ελλάδα να μείνει μακριά από όνειρα, ρητορική και ενέργειες που θα οδηγήσουν σε λύπη όπως πριν από έναν αιώνα και να συνέλθει». Μετά τις εξελίξεις, η ένταση μεταξύ των δύο χωρών αυξήθηκε ακόμη περισσότερο.

«Στόχος των ΗΠΑ είναι να αλλάξουν την κυβέρνηση στην Τουρκία.»

Ο δημοσιογράφος Τζεβίζογλου είπε ότι οι ΗΠΑ στοχεύουν στην αλλαγή της κυβέρνησης στην Τουρκία δημιουργώντας ένταση μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας.

«Στόχος είναι να μην σηκώσει κεφάλι η Τουρκία, θέλουν να κάνει αυτό που λέμε «θα της πατήσουμε το κεφάλι από ψηλά». Αν η Τουρκία πει “φεύγω” το ΝΑΤΟ θα καταστραφεί.

Θα επιζήσει το ΝΑΤΟ χωρίς την Τουρκία; Γιατί λοιπόν το κάνουν αυτό; Κατά τη γνώμη μου, αισθάνομαι μια επιχείρηση κατά της εσωτερικής πολιτικής της Τουρκίας.

Η κατοχική χώρα δεν ανέλαβε τη διοίκηση στη χώρα που κατέλαβε, συνεργάστηκε με τους μυημένους και έφερε δικούς της ανθρώπους στην εξουσία. Αν οι ΗΠΑ έχουν τέτοιο στόχο, αν υπάρχει σχέδιο αλλαγής κυβέρνησης στην Τουρκία, έχουν ήδη βρει το κατάλληλο άτομο,” αναφέρουν οι Τούρκοι.

https://directus.gr/

loading...