ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ…..

GEWKWN:

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΆΘΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ…

Η φράση Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών ειπώθηκε από τον δικτάτορα Γεώργιο Παπαδόπουλο, ο οποίος σε κάποιο από τα διαγγέλματά του προς τον Ελληνικό λαό, αφορμή ήταν ομιλία του δικτάτορα στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον της Θεσσαλονίκης, γνωστότερο ως Παλαί ντε Σπορ, μπροστά σε αγρότες, όπου εξάγγειλε το μέτρο της διαγραφής των αγροτικών χρεών. Η ακριβής φράση του ήταν: “Υπάρχει το ιδανικόν και το ιδανικόν είναι ένα. Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών”,   βασικά προέτρεπε όλους τους Έλληνες και κυρίως τη νεολαία να καταστούν συντελεστές της “ισχυράς Ελλάδος”, μίας Ελλάδος Ελλήνων Χριστιανών.

Αν αυτήν την φράση την έλεγε κάποιο πολιτικό κόμμα η παράταξη και όχι ο δικτάτορας Παπαδόπουλος, τότε αυτό το κόμμα οι έλληνες Ορθόδοξοι χριστιανοί θα το θεωρούσαν το δικό τους κόμμα, και οι κομμουνιστές θα το θεωρούσαν φασιστικό άρα εχθρικο….

Εδώ κάποιοι στενοκέφαλοι θα διαμαρτυρηθούν, αλλά δεν γνωρίζουν όμως ότι επί εποχής δικτατορίας απαγορεύτηκαν 1.046 βιβλία διότι έπρεπε η Ελλάδα να είναι η  χώρα των Ελλήνων χριστιανών και όχι ειδωλολατρών ή άθεων κομμουνιστών, κατά τα 3 πρώτα χρόνια της δικτατορίας ήταν απαγορευμένοι και οι Αριστοτέλης, Αριστοφάνης, Αισχύλος κλπ. 

Το σύνθημα ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ δεν ανήκει σε δικτάτορες, σε φασιστές σε κομμουνιστές ούτε σε σοσια-ληστες, αλλά ανήκει στον Ελληνικό λαό…… ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, έπρεπε να αναγράφετε σε όλες τις ταυτότητες των Ελλήνων….. διότι :  

ΕΛΛΑΣ = Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΠΑΤΡΔΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΙΩΝ; Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ : ΠΟΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΩΣ;     ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ-ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ

Το ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ και το ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ έχουν τις ρίζες τους πολύ πριν την δικτατορία, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΤΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

Κατηγορούμε την Δικτατορία ( μεταξύ αυτών και εγώ, λόγο του 1974)  αλλά δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι η Δημοκρατία τελικά απέτυχε όχι γιατί δεν είναι το καλύτερο πολίτευμα αλλά γιατί διάφοροι τυχάρπαστοι λαοπλάνοι και απατεώνες εξουσιαστές κατάφεραν να καταστρέψουν την Ελλάδα, η μεταπολίτευση είναι η βασική αιτία της παρακμής και αποτυχίας μετέτρεψαν την Δημοκρατία σε ένα πανηγύρι ανθελληνισμού, αναρχίας, ενδοτικότητας, αδιαφορίας και απαξίας κάθε αρχής, αξίας και φιλότιμου που μας κληροδότησαν οι πρόγονοι μας.

Επί Δημοκρατίας καταφέραμε να ζούμε όλοι μας ‘’φυλακισμένοι’’ η χούντα φυλάκισε τους αριστερούς και η Δημοκρατία όλους τους Έλληνες και τους πτώχευσε κιόλας!

Καταφέραμε επί Δημοκρατίας να χρεοκοπήσουμε και να πτωχεύσουμε τη χώρα μας,  ένα εκατομμύριο Έλληνες προσπαθούν να ζήσουν χωρίς δουλειά και ψάχνουν να βρουν τρόφιμα μέσα στα σκουπίδια όπως επί ναζιστικής κατοχής το 41!!! Και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα, περισσότεροι από το 50% των Ελλήνων  ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Εντωμεταξύ καράβια γεμάτα  από λαθρομετανάστες θα συνεχίζουν να έρχονται χωρίς να ξέρουμε τι θα τους κάνουμε….

Καταφέραμε επί Δημοκρατίας να μας αρπάξουν μέσα από τα χέρια μας την ίδια την ιστορία μας και σχεδόν όλος ο πλανήτης να έχει ήδη αναγνωρίσει τους απατεώνες Σκοπιανούς σαν Μακεδόνες

 

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ότι οι πραξικοπηματίες πέθαναν στην ψάθα, ενώ επί Δημοκρατίας οι πολιτικοί μας απέκτησαν βίλες, αυτοκινητάρες και καταθέσεις στην Ελβετία.

Τελικά επί Δημοκρατίας  χάθηκε το φιλότιμο και γεμίσαμε διεφθαρμένους, τρωκτικά, κλέφτες και νταβατζήδες,  η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε μεταναστευτικό σκουπιδοτενεκέ της Ευρώπης και το Έθνος και η Πατρίδα μαθηματικά πλέον οδηγείται στην καταστροφή και τον αφανισμό γιατί κανείς ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι για πρώτη φορά η Πατρίδα μας βρίσκεται υπό κατοχή από εισβολείς που κατάφεραν να την κυριεύσουν ύπουλα και εν καιρώ ειρήνης και αυτό είναι και πρωτοφανές για την ιστορία της Ελλάδος που έπεσε έτσι για πρώτη φορά στην ιστορίας της αμαχητί……. Και όλα αυτά επί “Δημοκρατίας”….

Και το χειρότερο, σήμερα ποινικοποιήθηκαν οι λέξεις Πατρίδα, Πατριωτισμός, Έθνος, Ιστορία, Σημαία, Σύμβολα, Παρελάσεις, Παράδοση, Θρησκεία, Ελληνισμός, Ηρωισμός και Ανδρεία! Από τους μηδενιστές και ορκισμένους εχθρούς της Ελλάδος, πιστοί υπηρέτες των αφεντικών της Νέας Εποχής που επιθυμούν την εξαφάνιση της Ελλάδος

ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

loading...