BARBARA MARX HUBBARD: Η ΝΟΝΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ-(ΑΠΑ)-ΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ…

ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει o John  Klyczek
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Η εκλιπούσα Barbara Hubbard, μια γκουρού της Νέας Εποχής που χρηματοδοτήθηκε από τον Ροκφέλερ, ήταν καθοριστικής σημασίας για την

ανάπτυξη των ιδεών, των πεποιθήσεων και της τεχνολογίας που είναι απαραίτητες για την εμπορική προώθηση του μετα-(απα)-νθρωπισμού ως πνευματικής διαφώτισης.

Το 2016, τα Παγκόσμια Συμβούλια Μέλλοντος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) δημοσίευσαν ένα βίντεο με τίτλο: “8 προβλέψεις για τον κόσμο το 2030”, το οποίο προέβλεπε περιβόητα μια τεχνοκρατική Νέα Τάξη Πραγμάτων στην οποία “δεν θα σας ανήκει τίποτα. 

Και θα είστε ευτυχισμένοι”. Δεν χρειάζεται μεγάλη φαντασία για να αναλογιστεί κανείς πώς οι ολιγάρχες του WEF σχεδιάζουν να αναπτύξουν πολιτικές “βιώσιμης ανάπτυξης”, οι οποίες θα μετρούν τα καταναλωτικά αγαθά σε μια παγκόσμια “οικονομία διαμοιρασμού” που απασχολεί παροδικούς εργαζόμενους “gig”, οι οποίοι θα μετατραπούν σε άκληρους δουλοπάροικους υπό μια τεχνο-κοινοτική απόδοση της νεοφεουδαρχίας.

 Αλλά πώς θα επηρεάσουν οι παγκοσμιοποιητές τεχνοκράτες του WEF την εικονική τάξη των αγροτών ώστε να είναι ευτυχισμένοι με τη μόνιμη κατάσταση της ψηφιακής υποτέλειας;

Δείτε το βίντεο του WEF 👉 ε δ ώ:

Εισάγετε την γκουρού της Νέας Εποχής Barbara Marx Hubbard και την υποστήριξή της στην Παγκόσμια Πρωτοβουλία Συνοχής του Ινστιτούτου HeartMath [1][2], η οποία διαδίδει σε όλο τον πλανήτη τα φορητά είδη υπερανθρωπιστικής νευροανάδρασης με σκοπό τον ψηφιακό συγχρονισμό των συλλογικών καρδιακών ρυθμών και εγκεφαλικών κυμάτων της ανθρωπότητας σε ηλεκτρονικά επαγόμενες καταστάσεις συνθετικής πνευματικής ευδαιμονίας. 

Με τις ευλογίες της Hubbard, το παγκόσμιο δίκτυο νευροτεχνολογίας της HeartMath είναι έτοιμο να νανουρίσει τους πληβείους και τους προλετάριους σε ευτυχή συμμόρφωση με τη “Νέα Κανονικότητα” της τεχνο-φεουδαρχικής οικονομίας των “ενδιαφερομένων” της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης.

Σε αυτή την πρώτη δόση της σειράς μου για τις κληροδοτημένες συνεισφορές της Hubbard στη μετα-απα-νθρωπιστική θρησκεία και την τεχνοφασιστική οικονομία της νεοευγονικής Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης, θα ιστορικοποιήσω πώς οι φιλανθρωπίες Ροκφέλερ χρηματοδότησαν το Ίδρυμα Συνειδητής Εξέλιξης της Hubbard προκειμένου να μετατρέψουν ψηφιακά την ανθρωπότητα σε ένα νέο μετα-απα-νθρωπο είδος που βαφτίστηκε στο όνομα της τεχνολογικής-γνωστικής “Συνείδηση του Χριστού” [3]. 

Επιπλέον, θα αποκαλύψω πώς η Hubbard συνεργάστηκε με παγκοσμιοποιητές στην Παγκόσμια Επιχειρηματική Ακαδημία, κορπορατιστές στο Πανεπιστήμιο Singularity και Ευψυχιανούς ψυχολόγους του ανθρώπινου δυναμικού σε σχέση με το Ινστιτούτο Esalen, προκειμένου να καθιερωθεί ένας τεχνο-κοινοτικός πνευματισμός που λατρεύει την μετα-απα-νθρωπη εξέλιξη που ελέγχεται από τις εταιρείες Μεγάλης Τεχνολογίας οι οποίες κυριαρχούν στην οικονομία των ενδιαφερομένων μερών της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης [4]. 

Τέλος, θα καταγράψω πώς η Hubbard προώθησε την παγκοσμιοποίηση των υπερανθρωπιστικών φορητών συσκευών βιοανάδρασης του Ινστιτούτου HeartMath, οι οποίες μπορούν να υπνωτίσουν νευροτεχνολογικά το πρεκαριάτο σε εικονικές καταστάσεις ευτυχισμένης υποταγής στη “Νέα Κανονικότητα”.

Στις επόμενες δόσεις αυτής της σειράς, θα αποκαλύψω πώς η υπερανθρωπιστική αποστολή της Hubbard να κατευθύνει τη “συνειδητή εξέλιξη” είναι εμποτισμένη με τον μαλθουσιανό-ευγονικό πληθυσμιακό έλεγχο. 

Επιπλέον, θα αποκαλύψω πώς οι υπεράνθρωποι σύμμαχοι της Hubbard από την Παγκόσμια Εταιρεία Μέλλοντος, το Κίνημα Ανθρώπινου Δυναμικού και το Ίδρυμα για τη Συνειδητή Εξέλιξη είναι μπλεγμένοι με δίκτυα φερόμενων παιδόφιλων και αιρέσεων σεξουαλικής κακοποίησης.

Όπου η Νέα Εποχή συναντά τη νέα Κανονικότητα

Από τότε που ανακοινώθηκε το κλείδωμα του COVID-19, υπήρξε μια πληθώρα προπαγανδιστικών εκστρατειών από κυβερνητικούς γραφειοκράτες, εταιρικούς ολιγάρχες και παγκοσμιοποιημένους τεχνοκράτες που έκαναν διαλέξεις για την ανάγκη προσαρμογής στη “Νέα Κανονικότητα”.

 Πιθανότατα δεν ακούσατε ποτέ αυτό το σλόγκαν μετά το COVID μέχρι το 2020, αλλά η Hubbard προφήτευε την αυγή μιας Νέας Κανονικότητας τουλάχιστον από το 2008. 

Στην πραγματικότητα, η Hubbard προέβλεψε ότι το 2020 θα σηματοδοτούσε το κομβικό έτος της παγκόσμιας “μετατόπισης” προς τη Νέα Κανονικότητα, η οποία μετατρέπει τον κόσμο στη φουτουριστική “Singularity” που οραματίζεται ο Διευθυντής Μηχανικής της Google, Ray Kurzweil, ο οποίος είναι ιδρυτής του Singularity University, το οποίο είναι μια μετα-απα-νθρωπιστική δεξαμενή σκέψης όπου η Hubbard προωθούσε τα όνειρά της για την αξιοποίηση της “συνειδητής εξέλιξης” για τη δημιουργία ενός νέου υπεράνθρωπου είδους.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...