Συγκλονιστικό: 40.000 Ούγγροι «έκραξαν» τους παίκτες της εθνικής Αγγλίας που γονάτισαν για το Black Lives Matters – ΒΙΝΤΕΟ

 Η υποκρισία έχει και τα όριά της

Τελικά φαίνεται ότι η Ουγγαρία και ειδικά η νέα γενιά της (που σημαίνει ότι η χώρα έχει μέλλον) αντιστέκεται σε όλα αυτά που εκφράζουν τα λεγόμενα “Restart” και τα περί Νέας Τάξης Πραγμάτων: 30.000 έφηβοι κάτω των 14 ετών «ξεφώνισαν» τους ποδοσφαιριστές της Αγγλίας σε απάντηση της ρατσιστικής απόφασης της FIFA να αποκλείσει τους ενήλικους Ούγγρους από την αγώνα!
Γιατί τους είχαν «ξεφώνισαν»; Γιατί οι φίλαθλοι της Ουγγαρίας όταν γονάτισαν οι Άγγλοι γονάτισαν «σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη φυλετική αδικία», πριν από τη σύγκρουσή τους στο Nations League, στη Βουδαπέστη, τους αποδοκίμασαν.
Και αυτό θεωρήθηκε «αδίκημα» από την FIFA που διέταξε να γίνει ο αγώνας με την Αγγλία κεκλεισμένων των θυρών!
Όμως σύμφωνα με το άρθρο 73 του πειθαρχικού κανονισμού της UEFA, παιδιά έως 14 ετών από σχολεία ή ακαδημίες ποδοσφαίρου μπορούσαν να προσκληθούν σε έναν αγώνα δωρεάν, υπό την προϋπόθεση ότι θα συνοδεύονται από ενήλικες.
Αυτό… μεταφράστηκε σε περίπου 40.000 θεατές στη σημερινή αναμέτρηση, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν κυρίως παιδιά.
Μετά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου και πριν την πρώτη σέντρα, οι ποδοσφαιριστές της Αγγλίας γονάτισαν για να δείξουν ότι είναι… «αντιρατσιστές» (οι Άγγλοι, που έχουν εξοντώσει μερικά εκατομμύρια μαύρους, Ινδούς, Κινέζους κλπ. μόνο τα τελευταία 150 χρόνια), και τότε 40.000 Ούγγροι, εκ των οποίων 30.000 έφηβοι, «τους έκραξαν» κανονικά!
Δείτε το βίντεο: Για την ιστορία η Ουγγαρία νίκησε με 1-0 τους Άγγλους παίρνοντας εκδίκηση.

loading...