«ΒΡΑΖΟΥΝ» οι Ουκρανοί στρατιώτες κατά του Ζελένσκι: «Μας ΠΕΤΑΞΑΝ στο μέτωπο ως τροφή για τα ρωσικά κανόνια», vid

 

Ώστε…νικάνε οι Ουκρανοί;

“Δεν θέλουμε να γίνουμε τροφή για τα κανόνια”!

Με αυτό το σύνθημα, οι μαχητές του τάγματος της “Cherkasy Terodefense” (Τάγμα Εδαφικής Άμυνας) αρνήθηκαν να πολεμήσουν εναντίον της Ρωσικής Ομοσπονδίας και τράπηκαν σε φυγή από την πρώτη γραμμή.

Ολοένα και πληθαίνουν τα περιστατικά όπου μαζικά ολόκληρα τάγματα Ουκρανών στο Ντονμπάς καταθέτουν τα όπλα!

Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό ότι οι μαχητές του πολυπληθούς τάγματος της Cherkasy Terodefense πέταξαν τα πολυβόλα τους στην άκρη και στράφηκαν προς την ηγεσία της χώρας τους.

«Έχουμε ήδη νεκρούς και τραυματίες, δεν έχουμε με τι να πολεμήσουμε, μόνο πιστόλια και πολυβόλα. Μας έστειλαν από το Τσερκάσι στο Ντονμπάς στην πρώτη γραμμή. Οι διοικητές μας απλώς μας πέταξαν κάτω από τα οχήματα σαν τροφή για κανόνια».

Στο τέλος του λόγου τους, οι Ουκρανοί ζήτησαν να μην θεωρούνται λιποτάκτες από το καθεστώς Ζελένσκι γιατί «συμφωνούν να ωφελήσουν την πατρίδα, αλλά κάπου μακριά από το μέτωπο».

Σε πανικό οι Ουκρανικές Ε.Δ. – Οδηγούνται σε στρατοδικεία οι λιποτάκτες
Μαχητές της 115ης Ταξιαρχίας του Ουκρανικού Στρατού αρνήθηκαν να πολεμήσουν εναντίον της Ρωσίας και ως εκ τούτου στάλθηκαν στο ουκρανικό κέντρο κράτησης για «λιποταξία».

Το κύριο παράπονό τους ήταν πως «ρίχτηκαν στην πρώτη γραμμή άοπλοι», ενώ αρκετοί ακόμα που παραδίδονται μαζικά στο ανατολικό μέτωπο καταγγέλλουν τα πρωτοπαλίκαρα του Ζελένσκι πως τους δίνεται η βοήθεια ούτε να περιθάλψουν τους τραυματίες τους.

Τους περισσότερους εξ αυτών τους περιμένει τώρα το στρατοδικείο:

loading...