ΟΙ ΑNΩΜΑΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑ ΟΙ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΙ TELIKA… ΜΑ ΝΑΙ… (Ξέρω φίλοι μου, δεν θα το βάλλετε. Καμία παρεξήγηση… Κατοχή ζούμε!)

ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ… ΑΝΤΙΦΟΒΙΚΩΝ! Οι ομοφοβικοί (βάλτε και εμένα σε αυτούς αν θέλετε) δεν πάνε καλά. Πρώτον δεν έχουν καταλάβει ότι μία δύναμης καλή ή κακή επελαύνει και κρατάει πλέον τα κλειδιά…

. Αντιδρούν οι… ομοφοβικοί, σε μία κοινωνία όπου αύριο οι άνδρες παντρεύνται μεταξή τους με νυφικό ή χωρίς, με παρθενιά ή άνευ, θα κοιμούνται με άντρες και πανέμορφα θα κοπροσυνευρίσκονται. Επίσης και γυναίκες με γυναίκες και με… τυχόν εργαλεία. Όλα κανονικά και νόμιμα σύμφωνα και με τους πολιτικούς ψηφοδίατους ηγέτες τής σήμερον…. Όμορφος κόσμος αγγελικός!
Τα παιδιά που θα υιοθετούν δε, νόμιμα ομοφυσικά θα αναπαράγουν εμμέσως πλην σαφώς το είδος…
Όσοι αντιδρούν σε τέτοιες δυνάμεις, λέγονται ρατσιστές και φοβικοί. Για το παρελθόν δηλαδή, όλοι οι Σπαρτιάτες που αντιδρούσαν στην επικράτηση Περσών, ήταν… απαίσιοι  Περσοφοβικοί και οι απαίσιοι Έλληνες του 21 και του σήμερα που δεν εγκρίνουν τους Τούρκους, είναι τουρκοφοβικοί. Και οι αντί βιαστών και προαγωγών, θα είναι βιαστοφοβικοί και διαστροφικοί…
Και τη σημερινή ημέρα που γιορτάζουν όλοι οι… διαφορετικοί στέλνουν Ανάθεμα σε όσους δημοκρατικά νομίζουν ότι έχουν κι αυτοί δικαίωμα άλλων αντιλήψεων. ..
Ο αντίστασιάκος κατά της Χούντας, σήμερα θα πρέπει να ονομαστεί χουντοφοβικός…
Μέλλον λαμπρό έρχεται με συμπαραστάτες Τσίπρα και Μητσοτάκη που σιωπούν αν όχι και παροτρύνουν…!
Κώστας Χατζιδάκης*
loading...