Είδος προς εξαφάνιση οι ΝΑΖΙστές της Ουκρανίας. Θα απομείνουν μόνο οι "ΗΓΕΤΕΣ" των "Δημοκρατικών" κρατών της Δύσης και των ΗΠΑ.


Στην Δύση σύντομα θα καταλάβουν τις συνέπειες.

Σε όσους ακόμα αμφιβάλουν για τον προσανατολισμό του Τάγματος Αζόφ (δηλαδή κατά πόσο είναι νεοναζί ή όχι όπως προσπαθούν να μας πείσουν τα ελληνικά ΜΜΕ) αρκεί να δει κάποιος τα σύμβολα που άφησαν πίσω τους οι παραδοθέντες Ουκρανοί.

Είναι τα σύμβολα που έφεραν στον Β’ΠΠ τα ουρκανικά SS και σίγουρα δεν είναι το σήμα της… Μερσεντές.


Βίντεο: Η παράδοση των Ουκρανών στο Αzovstal όπως καταγράφηκε από drone

Οι ρωσόφωνοι πληθυσμοί των εδαφών που ελέγχουν οι Ρώσοι θα παίξουν κρίσιμο ρόλο στη συνέχεια της σύγκρουσης

Πλέον η μεγάλη στρατηγική νίκη της Ρωσίας στην Μαριούπολη είναι ολοκληρωμένη.


Στην Δύση σύντομα θα καταλάβουν τις συνέπειες.


Ένας βασικός λόγος για τον οποίο η Μόσχα δεν επεδίωξε να φέρει στην σύγκρουση κι άλλες δυνάμεις από την Ρωσία, είναι γιατί πλέον θα αντληθούν στελέχη από τον τοπικό ρωσόφωνο πληθυσμό των περιοχών που απελευθερώθηκαν όπως είχε γίνει και στις περιφέρειες Ντονέτσκ και Λουγκάνσγκ από το 2014.

Το ανθρώπινο δυναμικό των ρωσικών δυνάμεων θα αυξηθεί αντίθετα οι Ουκρανοί έχουν χτυπήσει «ταβάνι» με την κινητοποίηση του ενός εκατομμυρίου ανδρών που έχουν πραγματοποιήσει και δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν στα πεδία των μαχών τους 150-180.000 Ρώσους παρά την κολοσσιαία στρατιωτική βοήθεια που έχουν δεχτεί από τους Δυτικούς (ανάμεσά τους και η Ελλάδα).


Δεν υπάρχουν σχόλια :